Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Отчайващ не ми помага, ама изобщо, кажи според теб какво да се промени, това ще ми е от полза евентуално.
А за вазите нещо не те разбирам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз май прозвучах двузначно - на Кеката нещата хем са готини, хем и ергономични. При теб нито едното, нито другото. Това ми мяза... хм, едно време през соца имаше горе на НДК-то нещо подобно май... Ако те питам сега под какъв ъгъл ще седне човек, не можеш ми отговори веднага. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Eто ти няколко примера как:
Няма нужда от рамки, ъгли и прочие шукарийки!!! Чисто подредено граничещо с върл минимализъм. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Наклона на облегалката спрямо седалката е на 15º , единствено крива на Акерблом не съм направил..
Така хора още съм студент и то ми остава една година т.е. абсолютен новобранец съм, напълно неопитен, няма как да е идеално, надявах се от вас да науча нещо, но вие освен не ми харесва друго не казвате и от всичко казано до тук разбрах че нещата не ви харесват, разбирам и оважавам мнението ви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:24 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: |
Няма нужда от рамки, ъгли и прочие шукарийки!!! Чисто подредено граничещо с върл минимализъм. |
Благодаря поне един конкретен и полезен съвет |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Просто не е това форума за индустриален дизайн ... не че и тука не се показват такива неща, но ... ето ти линк към сайта на Кеката ----> /http://velikov-design.com ... може да опиташ да се свържеш с него |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Така как е
[img]http://solarman.snimka.bg/other/art-foto.25443.14850957.big[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Да запознат съм с неговата робота от изветно време, но от друг сайт, а ти какво забрани ми да качвам снимки ли... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Както и да е успех форума е хубав |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Никой не ти е забранявал да си пуснаш снимки... Виж си линка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Solarman написа: | Да запознат съм с неговата робота от изветно време, но от друг сайт, а ти какво забрани ми да качвам снимки ли... |
Няма такава забрана, просто този линк и ръчно да го пробваш, пак не работи, иска парола.
А иначе, някои хора тук малко остро подходиха, въпреки че ти не си ги провокирал. Не обръщай внимание на тона, подбирай сам на кои коментари да обърнеш внимание.
Да са удобни нещата е от много голямо значение, нищо че напоследък масово се произвеждат директно неизползваеми мебели.
Аз от години обикалям и пробвам неща, досега едно единствено канапе ми е било удобно.
Както и да е, тук действително няма секция за такъв тип дизайн, така че ако да речем пожелаеш права за 3D, просто пусни още визуализации, пък те модераторите на 3Dто решават. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 7:16 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Няма такава забрана, просто този линк и ръчно да го пробваш, пак не работи, иска парола.
.....
Както и да е, тук действително няма секция за такъв тип дизайн, така че ако да речем пожелаеш права за 3D, просто пусни още визуализации, пък те модераторите на 3Dто решават. |
Да наистина сложил съм снимката в албум с парола, но и аз се обърках вече, а явно сте прави вероятно не е тук мястото, ако пък т.н. "хора" от 3D сметнат, че ще им е интересно да следят развитието ми и да дават насоки, ще кача още неща, евентуално в раздела за 3D, за да не смущавам останалите ви колеги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 7:24 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 9:09 pm Заглавие: |
|
|
ето, вече си крачка напред ;) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Да, махни тия маркове...
Аз като обикновен юзър бих казал, че най-горния сетъп не би ме грабнал, откъвто ще полимер да е направен. Не мога да видя красота и функция там, но тва е дълбоко субективно. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 9:59 am Заглавие: |
|
|
Наистина в дизайна винаги има голяма доза субективност. За тези работи мога само да кажа, че има много които ме впечатляват и такива които никога не бих погледнал, което значи че търсиш. Затова се кефя на работите ти. Мисля че за 3д секцията си ок, остава да се изкажат тези от които зависи. Обаче доколкото разбирам ти се бориш за друг раздел повече май. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Аз само ще уточня, че си позволявам да изказвам някакво по-категорично мнение от гледна точка на това, че все пак съм инженер /ето повод да си го припомня/, едното ми образованите е мебелно производство, работила съм година в завод за мебели и към две години съм продавала мебели. Че търсиш е добре, но се опитваш да започнеш отзад напред. Имам усещането, че не работиш добре с цифри и пропорции. Моделите ти сякаш са правени от прима виста, търсейки само по-изчанчена форма. Не вземаш предвид елементарни съотношения - например ръкохватките на формулата са прекалено раздалечени, а ако седне човек, способен да заеме ръкохватките, главата му ще стърчи мощно. И този дизайн е като всеки друг - първо научи правилата. После се опитвай да ги разбиваш. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 2:24 pm Заглавие: |
|
|
абе може да си:
Sami написа: | ..... инженер, едното ми образованите е мебелно производство, работила съм година в завод за мебели и към две години съм продавала мебели. ..... | но си и зла :)
всички сме били млади и сме пренебрегвали функционалността за сметка на уникалността....
Solarman не обиди никой, поиска съвет и е съвсем добронамерен...
това че е на етап търсене, не значи че е по- долна категория....
просто човека е решил да се възползва от традиционният начин- учейки се от грешките си :)
това в никакъв случай не изключва възможността, след години да сме горди с един нов български pininfarina :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Аз само ще уточня, че си позволявам да изказвам някакво по-категорично мнение от гледна точка на това, че все пак съм инженер /ето повод да си го припомня/, едното ми образованите е мебелно производство, работила съм година в завод за мебели и към две години съм продавала мебели. Че търсиш е добре, но се опитваш да започнеш отзад напред. Имам усещането, че не работиш добре с цифри и пропорции. Моделите ти сякаш са правени от прима виста, търсейки само по-изчанчена форма. Не вземаш предвид елементарни съотношения - например ръкохватките на формулата са прекалено раздалечени, а ако седне човек, способен да заеме ръкохватките, главата му ще стърчи мощно. И този дизайн е като всеки друг - първо научи правилата. После се опитвай да ги разбиваш. |
Ще си позволя въпреки, че не ми е работа да ти кажа че много си придаваш важност и винаги критикуваш хората все едно ще ти вземат хляба. Секи път все едно си станал/а със задника нагоре според мен можеш да се замислиш над "тона" в коментарите си защото едва ли не казваш на човека, че за нищо не става. Мисля че всички тук споделяме просто мнение и си "търкаме" самочувствието така да се каже тоест искаме одобрение от други хора които са добри в тази сфера така че според мен можеш по-леко да я караш със критиката тоест със тона в коментарите си защото са двузначни и човек може да те разбере погрешно.
И последно не се заяждам а изказвам мнение. peace _\/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|