Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 8:34 pm Заглавие: |
|
|
нямам телеобектив и ми е трудно с 5-цата и 24-70 без да се намокря, а духаше адски много :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Нямаш телеобектив :O каква фотографка си ти тогава!?! :)))))))))))))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 9:06 pm Заглавие: |
|
|
MissMims написа: | нямам телеобектив и ми е трудно с 5-цата и 24-70 без да се намокря, а духаше адски много :) |
Както е казал великият Капа за репортажната фотография: "Ако снимките ти не са достатъчно добри, значи не си бил достатъчно близо" :) Кадрите често изискват да се наморкрим... намръзнем, нае... или каквото се налага :) :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 9:34 pm Заглавие: |
|
|
засрам :D _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|