Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 6:04 pm Заглавие: |
|
|
РГ, червеното се пие на стайна темепература.
Но стайната температура на стар френски замък послед зима;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 6:45 pm Заглавие: :-) |
|
|
Тъй, тъй...
Говори на батко си!
Иначе - аз не съм много винарка!
По-силно ми дай...
:-)
П. П.
Нема ли некой с фото у варната, бе, да видим кадри от отстрела...
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 12:07 pm Заглавие: :-) |
|
|
Искам пак да се оплача от Снупъра... и от Епъл!
Постоянно ме спамят!
Мен! Мен?!
Дето само на картинка съм ги гледал...
Оплаквам са и от Снупъра, де!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 5:16 pm Заглавие: :-) |
|
|
Искам да се оплача и от... Аштън Кътчър!
Преди малко излизам да пуша и гледам отдалече Импланта на един афиш.
А, викам си, ко прай нашето момче пак!
Приближавам се и ко да видя - то било некво американско нищо, дето иска да изглежда като Импланта, ма не му се получава!
Та така...
Оплаквам се и от Снупъра, де!
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 5:20 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Искам да се оплача и от... Аштън Кътчър!
Преди малко излизам да пуша и гледам отдалече Импланта на един афиш.
А, викам си, ко прай нашето момче пак!
Приближавам се и ко да видя - то било некво американско нищо, дето иска да изглежда като Импланта, ма не му се получава!
Та така...
Оплаквам се и от Снупъра, де!
axxaxxaax Винаги съм ти се кефел на постовете, почти никога не ги разбирам ама много им се кефя!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Пък аз, на свой ред, се оплаквам от RG®-то, че много взе да се оплаква от мен несправедливо :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 5:59 pm Заглавие: |
|
|
хъх.. преди малко заваля деб**** добре ми казваше мама.. облечи се че ще вали...! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 6:56 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ем, виде ли, че е Снупъра!
Нека ва вали!
Аз отивам при другия лош, да пием, При гаргите!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 2:15 am Заглавие: |
|
|
9:00 Сутринта, ставам, влизам в банята, няма топла вода, слизам в кухнята, захвърлена дъска за рязане, трохи по плота и кафеварката за пореден път неизмита от съквартиранта, отварям хладилника и някой умник незнайно защо е сложил отворена кофичка с кисело мляко хоризонтално на най-ниското рафтче, съотвенто разлято, почиствам, правя си мюсли с мляко и опитвайки да балансирам с 1 ръка докато с другата пускам лампата си разсипвам закуската на пода, почиствам, пристигам благополучно на работа към 9:30, до към 10:30 успявам да си разменя 5 гневни емайла с колегата в ролята на шевче, който незнайно защо не си е в офиса да се разберем нормално, 11 е, отивам да попитам нещо студента, когото супервайзвам, няма го, в 11:30 пристига с извинението бурна вечер, 11:40 колегата се появява, 'говорим', 11:50 получавам майл, за курса по холандски, който трябваше да получа преди 2 седмици, да питам шефа дали е съгласен за 3000 (три с три нули) евро, на мен 6 години в 2 университета (в българия и холандия) ми струваха по малко, отговарям раздразнено, 2 часа е, друг колега пристига и ми казва, че резултата, на който вчера се радвахме се оказва грешен, 3:30, опитвам се да проведа екперимент, незнайно защо всички сензори прихващат 50херцов шум и нищо се не види, 8 часа уговорка за пица, 9 часа, отмяна на уговорката, 11:00, пускам компютъра, не зацепва, диска стърже и смята нещо близо 20 минути неебавайки клавишни и словестни комбинации, 1:10, отивам да си лягам... защо изобщо станах тази сутрин ... а и Снупъра и той ... _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 12:19 pm Заглавие: |
|
|
кофти ден _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 12:09 am Заглавие: |
|
|
mira написа: | захвърлена дъска за рязане, трохи по плота и кафеварката за пореден път неизмита от съквартиранта... 1:10, отивам да си лягам... защо изобщо станах тази сутрин ... а и Снупъра и той ... |
Начи така, съквартиранта не е измил кафеварката, а после като опред накрая до лягане в кревата - отнася го Снупъра... егати на какво ме направихте в тая тема!? :Р _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|