Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piperkov

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 3:23 am Заглавие: Красива България |
|
|
Страната ни наистина има какво да покаже - уникална природа: море, планини и т.н - няма какво да пиша сега за това, всички сме наясно. Само дето не съвсем точно. Пускайки google днес с приятели ровихме и не намерихме добре изглеждащи снимки на морето ни, курортите ни, планините, горите, да не говорим за забележителности и т.н.
Това, което открихме по фото-форумите бяха отчасти уловени моменти - 90% от които натъжаваха страшно много.
Защо не направим сайт "красива България" в която общо да представим България в най-добрата и светлина. Ще направим серия картинки за декстопа, sreensavers и т.н - въобще тия неща да си плуват в интернет пространството. Сигурен съм, че има страшно готини снимки на български места, защо не ги обединим на едно място? Ако ще и любителски снимки да има, ама да са на 1 място. Честно, бива ли да имаме такова присъствие в google |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Ще се радвам да дадете идеи за развитието на проекта - като например от къде можем да купим/вземем снимков материал, име за страницата ако щете - въобще идеи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 1:56 pm Заглавие: |
|
|
piperkov написа: | Ще се радвам да дадете идеи за развитието на проекта - като например от къде можем да купим/вземем снимков материал, име за страницата ако щете - въобще идеи. |
Аз съм за! с 2 ръце, даже преди мислех и аз да правя такъв сайт.
Ето този също е доста интересен, да се покаже кое къде се намира:
http://wowrussia.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
i.bobchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 5:54 pm Заглавие: |
|
|
ако пишеш българия с главно б обаче излиза друг сърч, по- представителен, така че - споко! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 7:15 pm Заглавие: |
|
|
usa
bulgaria |
|