Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PETROV_05

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 1:30 pm Заглавие: |
|
|
PETROV_05 написа: | Абсолютно подкрепям казаното от г-н Врабчев!Според мен потенциала го имаш,затова продължавай да твориш и да усъваъшенстваш уменията си!Успех:) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Хахахах *усъвършенстваш* е брат ! :):)
шматка _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 1:52 pm Заглавие: |
|
|
то лошо няма, потенциал че има - има. но аз не бих се представял за работя някъде с тва - http://i370.photobucket.com/albums/oo143/raddkko/mic2.jpg. Врабчев, ти би ли взел някой с такова портфолио на работа при теб. Просто има още време за спец форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Ама той не кандидатсва за работа! :) Има какво да се иска много още, а ти се фащай да бачкаш също 'щото имаш още много работа преди да се правиш на критик! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Ако имам нужда от хора, бих взел такива с потенциал, отколкото да взема тези които са стигнали предела на възможностите си. Доста хора могат да потвърдят думите ми. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 2:27 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Ако имам нужда от хора, бих взел такива с потенциал, отколкото да взема тези които са стигнали предела на възможностите си. Доста хора могат да потвърдят думите ми. |
True!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 2:52 pm Заглавие: |
|
|
off:
Dori i da pishesh na kirilitza, pak moje da izglejdash kato nai-gadniq mangal....
Да но няма да се издаваш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Е ок, нека съм стигнал предела на възможностите си и да нямам правото да съм критик. Все пак демокрация, като искате, дайте му права. Нито съм бил груб, нито съм се изхвърлил с нещо, което съм казал. Просто съм на различно мнение от предишните и станах лошия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля че си станал лошият. Просто всеки от нас вижда различни неща в показаното. Аз лично виждам потенциал в тези работи. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 8:28 am Заглавие: ммм |
|
|
Много хора имат проблеми със завършването на неща, особено в началото. И аз съм бил същия, не ми се мисли колко модели съм зарязвал и оставял просто да си заминат в архивите. На мен ми харесва количеството и желанието за работа, но наистина ще е хубаво, ако се амбицираш за седмица - две и завършиш няколко неща. Както казва Vrabchev, имаш потенциал и това е положителното.
И запомни - това, че ще те приемат рано или късно нищо не означава, подготви се за пътя след това - а именно че когато пускаш нещо за коментар, то трябва да е максимално завършено и да си напълно наясно защо си го правил.
Успех! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:16 am Заглавие: |
|
|
Всеки пуска за да получи някакво било то положително или отрицателно мнение и да си вади изводите за собствената си работа, и на всеки му е интересно на какво ниво е така, че Благодаря на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 1:11 pm Заглавие: |
|
|
off-topic
Не мога да изкажа мнение по показаните работи, защото не са ми работа, искам само да споделя едно принципно положение:
Потенциал има при много хора, по него обаче трябва да се работи много и упорито - срещам се с толкова хора, имащи много по-интересно и хармонично виждане за света през обектива, с вроден усет за композиция, за цвят... Много от тях обаче просто не полагат съответните услия за да развият това, а при тях за нужни по-малко услилия отколкото при някой като мен или друг фотограф.
/off
Т.Е. наличието на потенциал и желанието за развиването му са 2 различни неща.
Не казвам нищо за конкретното представяне, просто отдавна се каня да напиша какво мисля по тези чести дискусии. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Точно заради това тези хора трябва да бъдат насърчавани да продалжават да се развиват за да може такива като мене после да им гледат работите и да се кефат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 10:18 am Заглавие: |
|
|
Отново пускам няколко неща, кои завършени, кои недовършени, няма време за повече. Скоро ще кача още няколко.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Харесват ми нещата които показваш.
Определено имаш развитие от последното представяне.
Рисунките ти също са добри даже са ми по интересни от 3д-тата, на които малко им трябва за да станат завършени.
Няколко съвета : Включваи хвърлените сенки когато рендиш главите, това ще ти даде допълнителна пластичност, пространство и реализъм.
Така също на определен етап от моделинга изключвай симетрията и завършвай двете половини поотделно така ще станат доста по естествени нещата.
Успех :) _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 1:05 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите. Прав си особено за симетрията ,но не успява да се самонавия накрая да разваля симетрията и съответно да станат по интересни ,а отложа ли нещо да го довършвам за по късно, после въобще не ми се работи върху същотото нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 10:49 pm Заглавие: |
|
|
добре дошъл в 2Дто :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |