Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Deskov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 1:07 am Заглавие: |
|
|
Гот обаче, letterspacing-a на буквите в "кои сме ние" трябва да е по-голям чета го се едно е "Кои аме ние".А в контент частта ще ми е интересно какво ще се случи със всичките тези менюта и полета, невидях да имаш "втора навигация" пък и е много сивичко. ако смениш по тъмно-сивото с оранжево ще стане много по-добре. (лично мнение) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 1:26 am Заглавие: |
|
|
Хах това за "кои сме ние" не го бях забелязал (след сек. ще го оправя) ,напълно прав си. :) Мерси за коментара колега. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:45 pm Заглавие: |
|
|
пипи това не зависише от мен :) между другото не изглежда и толкова лошо(пробвал съм го) ,защото height-a на банерите им е голям а width-а е този ,а и придават цвят :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Дано и мерси за коментара. За лилавото мисля ,че си права и аз най-вероятно ще си го оправя за мое успокоение ,но моята работа по проекта свърши ,така че не знам те какво ще променят от тук нататък :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|