Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Malvin

|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Да това е похват за да се правят геометрии в решетка , например както и Fontfabric са правили тук да кажем: http://www.behance.net/Gallery/Cubica/91789
Тази решетка , въобще геометриите носят някво чувство за архитектура ,съшо така тя е и основен елемент в бранда на АРТЕК , има я в визитките , брошурите и т.н. и като цялостен елемент я сложихме и в уебсайта :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 1:10 am Заглавие: |
|
|
За да няма недуразумения!!!
Забързването на нечии лайна, с огромно неудоволствие, извърших аз LoveHate.
Цецо, може да се познаваме, може да сме яли и пили на една маса, ама подобни прояви няма да се толерират повече тук. Приеми, че като един от малкото хора, които си дават зор да се грижат за този форум, имам правото да го управлявам по моите правила. Та в моите правила, срането в спалнята за гости /веб раздела/ не е прието.
От 6 години в този форум се налагат правила на относително приличие и толерантност, пука ми на патката за темплейте и девълоперите Ви...
Телефона ми е същия от 11 години. Нямам намерение да се обяснявам и всеки пост извън основната тема на топика ще бъде изтрит, както и всеки пост извън това, което аз смятам за прилично по тези места. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Malvin

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 1:50 am Заглавие: |
|
|
Благодаря, да спрем до тук с темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 2:46 am Заглавие: |
|
|
Има някои "бъгчета" в сайта, ама вие ще ги видите :) и пак ще се повторя много добра работа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fix
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 4:34 pm Заглавие: |
|
|
1 предложение :) при разглеждането на отделните изображения направете да се зареждат следващото. С други думи да зареждате 3, предишно, това което се гледа и следващо. Експириънса е по-найс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 4:47 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | За да няма недуразумения!!!
Забързването на нечии лайна, с огромно неудоволствие, извърших аз LoveHate.
Цецо, може да се познаваме, може да сме яли и пили на една маса, ама подобни прояви няма да се толерират повече тук. Приеми, че като един от малкото хора, които си дават зор да се грижат за този форум, имам правото да го управлявам по моите правила. Та в моите правила, срането в спалнята за гости /веб раздела/ не е прието.
От 6 години в този форум се налагат правила на относително приличие и толерантност, пука ми на патката за темплейте и девълоперите Ви...
Телефона ми е същия от 11 години. Нямам намерение да се обяснявам и всеки пост извън основната тема на топика ще бъде изтрит, както и всеки пост извън това, което аз смятам за прилично по тези места. |
ма управлявай го както искаш бе стефане ... някой казал ли ти е нещо :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Благодарим За доверието:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |