Graphilla.com :: Преглед на тема - Pizza

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pizza
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Pizza

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде някой модератор да си свърши работата, като изтрие цялата тема, за да не ангажират юзърите си да четат работи които ги вбесяват, а след техните мнения аз да отговарям.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

....нека четат бе!!! да знаят как НЕ СЕ ПРАВИ ПРЕДСТАВЯНЕ .....
Pizza

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, поне да не ме предизвикват да отговарям.

Пишат си "Дразниш ме!, Напусни!" или нещо от сорта и толкова.

Разбрахме се че не е за мен форума, поне да не ме задължават да отговарям.

Явно не съм преценил форума, моля да ме извинят всички, чието внимание ангажирах.
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pizza написа:
Добре де, поне да не ме предизвикват да отговарям.

Пишат си "Дразниш ме!, Напусни!" или нещо от сорта и толкова.

Разбрахме се че не е за мен форума, поне да не ме задължават да отговарям.

Явно не съм преценил форума, моля да ме извинят всички, чието внимание ангажирах.

глей сега мойто момче, никой не те задължава да отговаряш.
гледкаш си, четеш си и си траеш.
а...!! работата на модераторите не е твоя работа тъй че избягвай подобни словоизлияния.
и ако нещо съвсееем случайно не ти допада, забравяш за съществуването на подобен форум и прекарваш щастливи европеистично-машиностроителни изпъстрени с "дизайн-който-си-харесваш" дни.

а...и в случая е нежелателно да ми отговаряш.
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хах...професор Орлоев значи.. моите уважения към него - супер пич е.. , но не е дизайнер...в това което той прави, едва ли има някой по-добър..както и да е .. колкото за книгата - може и да е спечелила не знам кво си там, обаче си изглежда дървено от горе до долу, а според мен ТЯ е продукт точно за краен потребител, няма НИЩО съвременно в нея.. абе като чета кво си ми написал, главата ти е достатъчно дебела, за да не ти влезе това което говоря в нея...
дълбай си там машините и успех.. дано да не пробаш и там принципа "сичко сам си прая" представи си кво ша стане ...
интересно що имаме нужда от адвокати и лекари :)) явно дизайна е мнооого по-лесен за вникване ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

are i az da se obadq ne na mqsto
prez poslednata sedmica widqh nqkolko posta ot koito moga da obob6tq(ne mise tyrsi koi kakwo e kazal za da go citiram to4no)
-www.graphilla.com = irc.graphilla.com
-wseki now user koito prawi predstawqne kakwoto bqh naprawil az, sega biwa s pati po napadan koeto zna4i 4e ne6to se e izostrila obstanowkata
- LOCKa w graphilla qwno ne e moda a na4in da se spre inerciata i na DVETE strani....basi...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
are i az da se obadq ne na mqsto
prez poslednata sedmica widqh nqkolko posta ot koito moga da obob6tq(ne mise tyrsi koi kakwo e kazal za da go citiram to4no)
-www.graphilla.com = irc.graphilla.com
-wseki now user koito prawi predstawqne kakwoto bqh naprawil az, sega biwa s pati po napadan koeto zna4i 4e ne6to se e izostrila obstanowkata
- LOCKa w graphilla qwno ne e moda a na4in da se spre inerciata i na DVETE strani....basi...

ама мамин, знаеш ли колко хубаво ще ми стане като спреш да философстваш???
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Pizza, абе батка,
абе в този форум сме няколко човека, работещи в Русе или минали в определен период през катедра "Промишлен дизайн" ... познаваме проф. Орлоев много по-добре от теб ... недей така. Познаваме го откакто беше още доцент Орлоев, а също знаем какъв дизайнер е. В нашите очи със споменаването му загуби точки, дори да не бяхме видели показаното от теб.

Похвално е, че един аматьор има познания в нашата област, но прецени трезво нещата - ти не си дизайнер. Какво има да коментираме с теб - ти трябва само да слушаш, а за целта не ти трябва оторизация. Като искаш мнение - има си други форуми без нива на достъп които да събуждат революционните ти възгледи за равноправие. Графила е специализиран форум и е хубаво, че ти не си допуснат в него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pizza

МнениеПуснато на: Пон Юли 28, 2003 11:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Никога не съм твърдял че съм дизайнер.

Орлоев го споменах само за да обясня на човека че дизайна на стола не е правен от нас. Чисто съвпадение. Ние от стола правим електрониката, той се произвежда в Изкуство. Това че го споменавам не е за да трупам точки, а просто да пренасоча критиките на човека.
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2003 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ники ... не виждам аз разлика в критиките.. а и доколкото си спомням твоето допускане във форума беше компромис.. нека не разводняваме форума с глупости плс... аз нямам нищо против тоя човек бе, даже не го познавам, дразни ме явлението което се проявява в него - "направи си сам" .. тва като "специалист по всичко(нищо)" няма кво да са обяснява...
Pizza - ами като не си твърдял че си дизайнер кво прайш в тоя форум бе? тия странички с ква цел бяха сложени?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Pizza

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2003 7:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Keka, вече казах два пъти че явно не съм разбрал що за форум е това и се извиних аз ангажирането на Вашето и на другите внимание, не ти ли е достатъчно, всички правим грешки ...
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2003 9:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами достатъчно, кой спори?:))) заяждам си се тука, ко пък ся?
айде със здраве!
Върнете се в началото
LMNT

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2003 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
...да обясня на човека че дизайна на стола не е правен от нас. Чисто съвпадение. Ние от стола правим електрониката, той се произвежда в Изкуство.

Uh? Elektricheski stol?!
Ne gi li sprjaa ot proizvodstvo veche?!
Ta nali imame Moratorium?
Il toja e iznos za Texas....hm, sigurno si imame spogodba...rabot ana ishleme...che trjabva da se proinformiram...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети