Graphilla.com :: Преглед на тема - Въпрос за Lightroom

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за Lightroom

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 1:32 pm    Заглавие: Въпрос за Lightroom Отговорете с цитат

Уважаеми колеги,
Имам питане относно Lightroom 2.5 и по конкретно за следното:

Не зная как когато обработвам група изображения от определена папка и искам да прекъсна работата по тях, да заредя други изображения и да ги обработвам, а след това да си отворя отново първите, както съм запазил направените до момента промени. Тоест как да запазвам правените в заредени изображения промени от определена папка /заредени всичките и правени промени по част от тях/ и след това да си ги зареждам, отново всичките със съответните вече направени промени по част от тях...
Ох, може да не се изразявам правилно, но по-добре не можах да го формулирам.
Ще ви бъда благодарен за помощта.
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми той лайтрума си помни всяко едно твое действие, няма нужда да му казваш изрично...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така е ако не импортна нови снимки. При следващо отваряне зарежда последните редактирани.
Обаче ако импортна нови снимки тогава старите ги губя, всъщност губя настройките им.
Не съм вещ във Лайт рума и може би въпроса ми звучи тъпо, но вес пак...
HEEEEEEEEEEEEELP! :)
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

The_Cat написа:
Така е ако не импортна нови снимки. При следващо отваряне зарежда последните редактирани.
Обаче ако импортна нови снимки тогава старите ги губя, всъщност губя настройките им.
Не съм вещ във Лайт рума и може би въпроса ми звучи тъпо, но вес пак...
HEEEEEEEEEEEEELP! :)

бе не съм сигурен в това, което казваш. лайтрум създава xml файл с описание на всяка операция за даден файл, няма причина да трие ексемела при импорт на нов фолдър. поне аз не помня такова нещо, а нямам лр да пробвам сега :(
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ави, светлата стая не създава xml файл сам - трябва да му се помолиш - за да може да прочетеш xml после с Камера РОУ примерно
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 18, 2009 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zing написа:
Ави, светлата стая не създава xml файл сам - трябва да му се помолиш - за да може да прочетеш xml после с Камера РОУ примерно

убу де, искаш да кажеш, че дъ_кат е прав? няям аз спомен нещо да съм правил по един бюлюк кадри и като импортна нов сет да се затриват действията по старите... тва би било гигантска тъпня :)

ма то и без тва светлата стая е дърво де, деа знам аз :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети