Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
savages

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 21, 2009 3:26 am Заглавие: |
|
|
The River Wild (1994)
http://www.imdb.com/title/tt0110997/
Държи те в напрежение 2 часа - цялото действие е непредвидимо... Страхотен! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Дек 21, 2009 11:50 am Заглавие: |
|
|
ти Снуп си по екстремен тип ... обичаш природата и пр... а на мене тоя филм никак не ми хареса и преди и наскоро когато го гледах по някой канал...
вчера гледах The Box не съм сигурен че е нещо което да си заслужава гледането... въпреки тук там проблясъците в сценария и режисурата.
Камерън Диаз тоя път се е понапънала и играе по-добре от обичайното _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Дек 21, 2009 7:35 pm Заглавие: |
|
|
кат видях опаковката се надъхах, че ще има як рафтинг! (О: местата хубави ама американска раота малко (:
-----
друго предложение
The Snow Walker
http://www.imdb.com/title/tt0337721/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 3:29 am Заглавие: |
|
|
plakatista написа: | АВАТАР! |
AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! !!!! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 3:38 am Заглавие: |
|
|
:] струваше си чакането. много красиво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 4:02 am Заглавие: |
|
|
The Blind Side! Определено си заслужава да го изгледате :) Присъедини се към групата на любимите ми филми! _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 7:52 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | plakatista написа: | АВАТАР! |
AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! AVATAR! !!!! |
Съгласен!
Сюжета е като за 13 годишни, но останалото е пипнато отвсякъде.
3д ефекта беше само подържащ, а музикалните и визуалните ефекти бяха точно на мястото си.
Аз се бях подготвил за поредният холивудски екшън от ефекти, но филма ме изненада приятно.
Гледайте го! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 2:24 pm Заглавие: :-) |
|
|
Аман от тез аватари и секви там останали направии, дето са сичко друго, но не и кино [филми]!...
Направо ми звучите като тези, от програмата на ВАЦ, дето са оцветили Такси 3 като хит, а Ловецът на елени, който е веднага след него, разбира се, не е...
Че то и какъв филм е!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Много ясно .. че какво кино е тва със звук и цвят .. истинския арт е чернобял и с пяно зад кадър :].
Иначе аз Халватар още не съм гледал .. щото съм предубеден задник и мразя да не ми дават избор да го гледам по олдскуул начин а не Аймакси и Тридета. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 2:34 pm Заглавие: :-) |
|
|
Че кой съм аз, та да споря с теб!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Както знаете, аз съм върл консерватор в някои отношения. И аз искам от филма да ми поднесе усещания.
В Аватара нямаше добра сюжетна линия и края беше ясен още в началото. Типично по холивудски - нашият герой изби всички и си тръгна с мацето. За сценарий - 2 и половина.
Всъщност целият филм е усет с други сетива, не с мозък - там има цвят, точно подбрана музика, и добри ефекти. Щом не съм започнах да мърморя за недоклатената атака на "добрите" - значи филма ме е грабнал с друго.
Та - гледате го.
Няма да излезете помъдрели от там, но определно няма да сте си загубили времето _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Абе тя историята е малко като мелез между това и това. Не е нещо невиждано и нечувано.
Начина по който е разказана самата история не е нещо особено също. Чисто, подредено, без излишни развалачени скучни моменти - да. Но пък си има клишенца тук там:
spoilers ahead!
Наще бягат, някой ги стреля, наще избягват, таман се зарадват единия седи с печална физиономия. Бърка под якето, вади ръката - кръв.
Обаче аз лично предпочетох тези малки неща да не ми развалят общото впечатление от филма. А то е, че съм много накефен и впечатлен. Гледат ми се повече такива неща. Сигурно е въпрос на вкус... няма как да не е. Успяли са някак да придадат живот и достоверност на света в който се развива тази не много оригинална история, а той, света, е страшно красив и приказен. Дали заради 3Д-то, дали заради музиката, дали заради цветовете... не знам. Но е много приятно за гледане.
Иначе за тия дето правят бойкот само мога да споделя, по-добре да съжалявате че сте си изгубили 3 часа, отколкото после че не сте. :)
А за тия дето мразят ефекти, и тук и в 2012 има ефекти с лопата да ги ринеш. Но двата филма нямат нищо общо един с друг! 2012 трябваше да ми създаде някаква драма сигурно, ама впечатлението ми беше за много шарена, доста шумна, не много сполучлива, леко досадна комедия. След Аватар обаче, направо ми прилича на някаква пародия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 4:17 am Заглавие: |
|
|
Californication.
сериал. не е "3д". _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Californication.
сериал. не е "3д". |
Сега ли го откри? Сега хвани изгледай RESCUE ME! и си в бизнеса. Направо ти завиждам колко кеф имаш да гледаш. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 12:14 pm Заглавие: |
|
|
хаха Californication и аз го открих от мненията на предишната страница и му изгледах 3-те сезона за 3 дни :) гот. Сега кво Rescue me? :) тъкмо се бях притеснил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Дек 23, 2009 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Поне със сигурност няма да съжаляваш..като го минеш за 5 дена, щи кажа следващия сериал ;) Като подготовка можеш да си пуснеш да теглиш The Big Bang Theory. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|