Graphilla.com :: Преглед на тема - тениски в Пловдив

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тениски в Пловдив

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Нед Дек 27, 2009 1:22 pm    Заглавие: тениски в Пловдив Отговорете с цитат

Здравейте,
живи и здрави и по-лека работа през новата година.

Имам питане къде в Пловдив мога да пусна 2-3 тениски с този проект, какъв печат да търся и къде могат да ми предложат различни тениски( като кройка и цветове).. никога не съм правил подобно нещо и имам нужда от насока.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Нед Дек 27, 2009 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ако има някой колега от форума който се занимава с такива работи може направо при него да отида. И от други подобно щампи ще имам нужда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
AndonastY

МнениеПуснато на: Нед Дек 27, 2009 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Опитай в "Канапе", не помня точно адреса, но е на булевард "Малчика", срещу ТЕТ "Ленин". Пробвай и в Капана, в "Antistar", въпреки, че и аз съм ги тормозил, но без ефект. Аме все пак е Коледа, може да са омекнали. И на още едно местенце-пешеходния мост, в началото от лявата страна има Фотостудио, като вървиш към Новотела-и там знам че печатат тениски по поръчка!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 8:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря ти.
само да питам дали знаеш на кое от тия места мога да си купя тениска и имат цветове... или трябва да си нося ...
Върнете се в началото
kdjenev

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тука до нас срещу Автото има едни симпатяги в едно гаражче (незная дали са още там) правеха такива неща, по собствен проект 10-12лв беше парчето - ако ти трябват повече подробности мога да ги попитам
dreado

МнениеПуснато на: Пон Дек 28, 2009 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

няма да е лошо ако питаш
днеска бях в това канапе, но нямаха цветове на фолиото, което не ми хареса, но както и да е вече, пуснах 2 броя да видим какво ще излезе.

Като цяло май е по-хубаво да не е фолио...
Върнете се в началото
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Дек 29, 2009 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

032 63 72 65, 0878 10 13 88 - Кирил Търнаров, Пловдив
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 31, 2009 3:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Канапе са ОК, а и при тях не е нужно да се ограничаваш само с фолио.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети