Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 5:41 pm Заглавие: BATHROOM Design |
|
|
Нещо върху, което поцъках 1 weekend :))
.
FULL CONCEPT Preview (PDF)
www.renderghost.com/IS.rar
nC _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам ще ти е по-интересно да чуеш мнения по самия дизайн, ама.. рендера е трепач - както винаги де :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Мега е.
Аз мисля че може да спечели много ако design by... e много по-малко... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Вниманието към детайла и усещането от цветовата гама отново много ме радват. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 10:41 am Заглавие: |
|
|
само ми кажи кой ше седне на таз чиния и после и на бидето ?!?!?
трябва да няма сърце таз гад ... ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 4:07 pm Заглавие: |
|
|
АЗ - с кеф при това ! :)))))) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Тази баня е само за заслужили.
ултра е _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Само да спомена, че достъпа до тоалетна хартия е твърде усложнен... което аз лично смятам за нехуманно:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 9:14 pm Заглавие: |
|
|
турбо си Ники! както винаги :)
ЛХ, това да не е от онзи виц с пънкаря и мутрата - що тениската ли ти е къса :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 1:26 am Заглавие: |
|
|
много добро .. евала!!! пак си окъсал розите ;)
ЛХ е прав .. също така ме притеснява лайняната четка .. не е ли много нагоре и близо до ръцете?
т.е. като се засилвам да ставам, ще си удрям лакътя и ще се погнусявам :)))))
и друг въпрос:
тея стълбички в душ кабината от какъв материал си ги мислил да са .. и няма ли да стават хлъзгави като се намокрят?
а плъзгащи врати да изолират кенефа от душа?
чисто практически питам .. иначе супер ме кефи _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 2:48 am Заглавие: |
|
|
:))
Мерси на всички !
малко обяснения:
всички неща заложени в банята, като санитария, аксесоари (четката и т.н) са от продуктовия каталог на Ideal Standard. Целта е да се направи баня с тяхните неща.
1. за аксесоара...детайл от серията SADLER (by Mark Sadler). За жалост санитарията я спряха от производство още през 2008.
Та, комплекта с четката и хартията лично съм го прилагал в друга баня, изпълнена... НЯМА АБСОЛЮТНО никакви проблеми с обслужването.
:))))))))) който не вярва, мога да го заведа да направи едно СР**НЕ, и да се увери сам .... TEST DRIVE..
2. за стълбичките... материалът е CORIAN, Crystalan, и всякаквите му там заместители с търговските си марки. Силно разпространен и използван за: бани, вани, мивки и кво ли не още.... за жалост у нас , все още не е прочут така, както ми се иска.
Реално тези така наречени SOLID Surfaces, са по хлъзгави, когато са сухи. Също съм го тествал наживо. Едно от големите им предимства на този вид материали е , че са анти-бактериални. След продължителна експлоатация - надрасквания, изтърквания и т.н. - се преполират и шлайфат наново, като възвръщат на 100% първоначалния си облик.
Нещо, което не може да се постигне с повечето познати материали за бани. ЕЛЕ за плочки ... абсурд.
REFs:
.
.
3. за стъклата и душ зоната.
разбира се, мислил съм и за варианта с 2х2 стъклени врати, като 2 от тях са движещи (slides) и затварят душ зоната. Може да се изиграе и с наличните 2 само по същия начин на slide-detail.
с 2 думи : варианти много .... :)))
Кофтито при ПЛЪТНО затваряне - е, че много бързо може да се запоти атмосферата... :))) от парата на горещатата вода... но тогава в помощ идва вентилационната система, която е предвидена зад стенния панел, този с вълничката. Зад него , освен LEDа, се намират - ОВ системите.
Ако забелязвате в банята няма разни ЛИРИ, и вентилатори, които за мен лично са зверски грозни. всичко това е зад панела с душа.
Възможен е и монтаж на Аудио система, вградена или в таван , или в стена... ама вградена зад замазките.... т.е. човекът чува звук, без да вижда каквито и да е "колони" и говорители. Усеща се наживо, като я пипнеш с ръка и вибрациите как пулсират.... МНОГО Е ЯКО... Голямото предимство на тази Аудио система, специално за баня е , че Звукът не се изкривява от влагата, както и CAVE-effecta се игнорира.
Минусът и за момента е, че няма SUB-Woufer за басовите честоти.
It's all about the money. :)))
В този си вид, банята изисква 9кв.м. площ, и може би 15K леФа за реализация. С аудиото , 2х2 Slides, може да надхвърли, 20-22К.
:)))
nC _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 2:56 am Заглавие: |
|
|
супер .. браво .. мерси за отговора .. професионална работа :)
и в заключение - вентилация си трябва отвсякаде :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 3:06 am Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | супер .. браво .. мерси за отговора .. професионална работа :)
и в заключение - вентилация си трябва отвсякаде :) |
Да, ама аре да не се вижда поне :))) така става ли ?
Разпространените на пазара "вентилаторчета за баня" са такава боза, че просто освен да харчат ток и да бръмчат, май друго на правят.
ТЕСТ: 1 изпушена цигара, отнема около 20-30 мин да се "изсмучи" от такова вентилче.... функцията им е по-скоро да оберат неприятни миризми.... но с ИЗСУШАВАНЕТО хич не се справят... просто са ташак от където и да ги погледнеш.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично съм много респектиран
и осъзнавам как още вървя "прав под масата" :)
Истински шедьовър си създал в авторско и в инженерно отношение!
Адмирации! _________________ "Design hates lazy people" - Philippe Starck |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin.ski

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 10:32 pm Заглавие: |
|
|
нига плийз ... кристалните рендери ... адмирации ...
онзи ден се взирах за детайли около 20 минути ... хаха ... гууд джоб ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Да, ама аре да не се вижда поне :))) така става ли ?
Разпространените на пазара "вентилаторчета за баня" са такава боза, че просто освен да харчат ток и да бръмчат, май друго на правят.
ТЕСТ: 1 изпушена цигара, отнема около 20-30 мин да се "изсмучи" от такова вентилче.... функцията им е по-скоро да оберат неприятни миризми.... но с ИЗСУШАВАНЕТО хич не се справят... просто са ташак от където и да ги погледнеш.
nC |
аа естествено .. не съм и мислил за вентилчета :))))
ти нали обясни каде ще се слагат .. аз за тях говоря че са задължителни :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vandall
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 2:23 am Заглавие: |
|
|
само пък да си запалил цигара в това и лично ще ти изтръгна дробчетата .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 2:33 am Заглавие: |
|
|
vandall написа: | само пък да си запалил цигара в това и лично ще ти изтръгна дробчетата .... |
:D :D :D :D :D
Разсмя ме приятелю, Истински ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 11:36 am Заглавие: |
|
|
Ако не можеш да си запалиш цигара, се обезмисля наличието на тоалента чиния. :) Само споделям, не искам да споря.
РЕНДЕРА Е ЧУДЕСЕН!
Естествено не се и очаква да не е така. Сам си вдигна летвата, Ники, сега си я прескачай! :)) Засега успешно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 6:30 pm Заглавие: |
|
|
РазцЕпваЕТ ! _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|