Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:50 pm Заглавие: |
|
|
туй изглежда интересно и ще го гледам само да ми попадне! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 12:41 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | http://212.227.136.88/press/ |
Стопли ми деня и изчерпа темата...
Леко в матриц`та
http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:57 pm Заглавие: |
|
|
тва е голям смях, само една снимка ви трябва
http://en.tackfilm.se/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 1:58 pm Заглавие: |
|
|
В неделя (на-че-ти-ри-найсти).
Да не забравите да гледате тоя филм, за който в интернет се уляха да пишат, че изместил Titanic от първото място миналия уикенд! В него има мацка, която чете писма и гали коне, сърфист, който заминава за Ирак щото дългът към родината е по-силен от любовта към приятелката му, и най-важното - последна целувка под дъжда. Забравих да кажа, че в него участва този, новият "Шая Лабоф" - Татун Чайник... (или нещо такова), което предполагам е много голяма работа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Dash написа: | В неделя (на-че-ти-ри-найсти).
Да не забравите да гледате тоя филм, за който в интернет се уляха да пишат, че изместил Titanic от първото място миналия уикенд! В него има мацка, която чете писма и гали коне, сърфист, който заминава за Ирак щото дългът към родината е по-силен от любовта към приятелката му, и най-важното - последна целувка под дъжда. Забравих да кажа, че в него участва този, новият "Шая Лабоф" - Татун Чайник... (или нещо такова), което предполагам е много голяма работа. |
Даш така поднесено ме отказа да го гледам:D _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 2:38 pm Заглавие: |
|
|
to nee li tva ideqta
udyljete jivota si i propusnete tozi film :-D i toz i tozi.... _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Вие не разбирате - налага се да гледате този филм, защото в противен случай ще спрат да правят вече такива като него.
М/у другото, биографията на въпросния младеж е не по-малко уникална и съм сигурен, че е само въпрос на време да филмират и нея - роден април 80-та, проблемен ученик (щото лошите момчета и бунтарите са най-пеканите), изпратен във военно училище (където дисциплината го е направила мъж), увлича се по американския футбол, с което печели стипендия за колеж (щото единственото по-пекано нещо от "лошо момче" превърнало се в отговорен мъж е атлет със стипендия), учи Кунг Фу (щото да може да нарита задника на всеки, който пипне гажето му), напуска колежа (щото е свободен дух и иска да се учи от живота), работи като строител (на строеж), брокер на ипотечни кредити (щото освен, че не се страхува от физическа работа има и заложби на финансист), продавач (щото е много земен тип) и като служител в развъдник за кученца и котенца (щото въпреки всичко има ранима душа и голямо сърце). Разбира се неизбежно стига до рекламите на известни марки като фотомодел, но скоро тази работа спира да му носи предизвикателства и започва да се занимава с актьорство...
Сигурен съм, че ви е много интересно какво се случва по-нататък, но нека оставим материал и за продължението на филма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 3:11 pm Заглавие: |
|
|
разплака ме... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 12:55 am Заглавие: |
|
|
Dash написа: | Вие не разбирате - налага се да гледате този филм, защото в противен случай ще спрат да правят вече такива като него.
М/у другото, биографията на въпросния младеж е не по-малко уникална и съм сигурен, че е само въпрос на време да филмират и нея - роден април 80-та, проблемен ученик (щото лошите момчета и бунтарите са най-пеканите), изпратен във военно училище (където дисциплината го е направила мъж), увлича се по американския футбол, с което печели стипендия за колеж (щото единственото по-пекано нещо от "лошо момче" превърнало се в отговорен мъж е атлет със стипендия), учи Кунг Фу (щото да може да нарита задника на всеки, който пипне гажето му), напуска колежа (щото е свободен дух и иска да се учи от живота), работи като строител (на строеж), брокер на ипотечни кредити (щото освен, че не се страхува от физическа работа има и заложби на финансист), продавач (щото е много земен тип) и като служител в развъдник за кученца и котенца (щото въпреки всичко има ранима душа и голямо сърце). Разбира се неизбежно стига до рекламите на известни марки като фотомодел, но скоро тази работа спира да му носи предизвикателства и започва да се занимава с актьорство...
Сигурен съм, че ви е много интересно какво се случва по-нататък, но нека оставим материал и за продължението на филма. |
Ъм, на мен пък ми е симпатичен младежа. Малко недоумявам защо се центрираш върху него :). Все пак, той е просто човек, който работи някаква професия, гледа да преживява и прочие.
Сега, това че някаква боза с коне има касов успех е най-малкия проблем на човечеството, нищо че си е тъжно де. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 2:22 am Заглавие: |
|
|
Прав си. =) Просто в един момент, като му прочетох биографията и ми стана забавно какво клише е, досущ като филма, за който споменах... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Някой може ли да ми обясни защо тея от Paranormal Activity всяка нощ си оставяха вратата на спалнята отворена? И що за малоумен демон първо би затръшвал вратата и после би започнал да блъска от външната страна за да го пуснат вътре?
Егати тъпия "най-страшен филм, правен някога"!!! В знак на протест отказвам да го изгледам целия. Със звук. И без... да... превъртам... на повечето места... =[ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Dash написа: | Някой може ли да ми обясни защо тея от Paranormal Activity всяка нощ си оставяха вратата на спалнята отворена? И що за малоумен демон първо би затръшвал вратата и после би започнал да блъска от външната страна за да го пуснат вътре?
Егати тъпия "най-страшен филм, правен някога"!!! В знак на протест отказвам да го изгледам целия. Със звук. И без... да... превъртам... на повечето места... =[ |
Гледай "Карантина" - оригиналната испанска версия :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 12:07 am Заглавие: |
|
|
Това е онзи зеленият филм, нали?
No way. =) |
|