Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 9:44 am Заглавие: |
|
|
що да не го подканиш... гледа НГ, гледа други фотографи как странстват с месеци далеч от семейства и нормални битови удобства, които останалите хора възприемат за даденост, харесва му на човека, струва му се приключенско и непознато..! Още повече щом сега завършва училище е ключов момент, трябва да реши към какво да си хвърля силите... по-добре ли е са да се напъне да учи "маркетинг и реклама" и кат завърши след 5 години вече да е осъзнал безмислието на тази празна и повърхностна професия ? (((:
отплеснах се (: като гледам и без това е още много далече от зимането на подобно решение ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 11:20 am Заглавие: |
|
|
Отраженията е адски силен кадър, но за съжаление другите не ме впечатляват. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 11:47 am Заглавие: |
|
|
Хм, Дреадо, аз нямам ни най-малко намерение да го спирам човека (не че мога), щом пиша това от Полярния кръг малко преди да си хвана замръзналия ферибот, значи не ме пускат лудите и мога да разбера тия му желания. Но да подбудиш някого към такова снимане може да ти тежи на съвестта, недай си Боже.
Точно в тази възраст, когато решаваш "какво да правиш" е най-лесно да се запалиш, без да осъзнаваш съвсем какво може да ти коства това. Така че нека е максимално близо до личния избор, защото проблемите в този жанр не са мрънкащи моделки ;)
Адиос! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Racer_GT

|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Засега първо съм решил да държа здраво учението, пък натам каквото сабя покаже... Иначе имам влечения към скитане по баирите, дори сравнявайки се с мои връстници или малко по-големи смея да се нарека донякъде баир будала... или поне прохождащ :) Все пак съм израснал в полите на Балкана и съм закърмен с любов към природата. _________________ http://tihomirmladenov.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 3:20 pm Заглавие: |
|
|
аз от фотография не разбирам, еле па пейзажна, ма имаше неща, дето много ми харесаха - в блога повечко от тия тук. от тия отраженията са приятни :)
успех във форума, ти основата си я имаш, ся само трябва да надграждаш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Manchev написа: | Между другото, разгледах ти блога и според мен имаш проблем с подбирането на кадрите за представяне. В блога видях няколко прекрасни кадъра, които така и не си сложил в представяне. ;) |
Абсолютно е така. Даже всъщност там има кадри, които трябва да са тук, а някои от тукашните е можело да се пропуснат.
---
Този с въртележката от листа и на мен ми направи впечатление, ама все ми се струва, че е трябвало мааалко да се дръпнеш още назад.
Иначе тук пуснатите кадри създават впечатление, че имаш да копаш още на тема композиция :)
Успех! _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Racer_GT

|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 4:45 pm Заглавие: |
|
|
За този с въртележката при отръпване назад се снишаваше гледната точка и не ми допадаше, а пък все още нямам суперширокоъгълен обектив :( А относно проблемите ми с композицията - надявам се с получените тук критики и съвети да открия къде са основните ми грешки и как да ги поправя занапред :) _________________ http://tihomirmladenov.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|