Graphilla.com :: Преглед на тема - Кой е отговорен ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кой е отговорен ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е това! Цялата концепция е тръгнала добре като дизайнерска насока, но не е отправена и предназначена за потребителя. Можело да стана и опита е похвален, както и нестандартното за бранша виждане на клиента за продаваема опаковка. Цялата работа ми намирисва на кофти реплика на нещо което някой някъде е видял.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има малко нерегламентиран секс при шрифтовете на кашкавала верно, и на мен ми е много нелюбим този за надписване на валентинки. Котките нищо им няма, само дето в България не е чак толкова популярно това с храненето на котките с мляко - скъпо е все пак :D Но определено ми спря погледа на мен, щях да си го взема ако не беше с лев отгоре заради опаковката:) А млякото - ще си го взема първия път от интерес и ако ми хареса - втория тази котка няма да може да ме спре.

Ама не аз го продавам това мляко и не аз трябва да мисля за продажби, времето ще покаже дали е било усешен експеримент това.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
... Цялата работа ми намирисва на кофти реплика на нещо което някой някъде е видял.

Светльо ако знаеш колко съм съгласен с тебе.
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам реплика, дуплика ли е, копи ли е, пейст ли е, ама ми харесват подобни промени по рафтовете, лично на мен. Похвално!
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кашкавалената кутия има отвор отстрани, през който се вижда, каквото е нужно. Сама по себе си не ми хареса особено.
Не намерих млечните опаковки, а ми се искаше да видя има ли БГ-страна и как би стояла.
Похвалното е, че залагат на серия с уникален дизайн и това, може би, ще донесе в крайна сметка до положителен резултат ... или пък не.
Не съм забелязал много случаи, в които пазарът у нас да се е впечатлявал особено от нетрадиционни графични решения на български продукти за т.н. бързооборотни стоки. По-скоро у нас се харчат добре направени клишета.
N1kk3l

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Комбинирането на шрифтовете не е върха на сладоледа, както аз и някой от вас споменаха. Но вскичото което виждам е много повече хубаво отколкото лошо. Имам едно усещане че хората повече ги е яд когато нещо е хубаво и малко му остава отколкото когато си е зле по рождение.

Но дизайна се съди в контекст, а на рафта в Пикадили това нещо страшно много биеше на очи. И да кашкавала има прозорче през което се вижда продуката и цялата лява страна е с цветови код което си е готино.

Аз мисля че цялата работа била тя копирана или не е похвална и ако все пак има кой тук да си признае, че го е правил може да пусне снимки на цялта серия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много хубава опаквка, ще го пробваме, въпреки че италианските кашкавали в Т-маркета до нас са на същата цена като българските, а са много по-вкусни.

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен ми харесва (ебаси, пиша на кирилица!!!!) и се кефя точно толкова на дизайна, колкото ина управленската воля, която го е приела.
Факт е, че прилича на адаптация по гледан филм.
Факт е, че е по скоро суров проект, отколкото завършен напълно (дето се вика - дайте го на един такъв като мен и му гледайте сеира).
Факт е обаче, че подобен продукт трасира промяна от двете страни на барикадата, което си е жив пробив във местната потребителска абсурдица.

от мен имате голямо браво, независимо кой е авторът.

пс. всъшност така и не разбрах кой го е правил...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 6:40 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ем, питайте Аватарина, бе!

:-)
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 7:09 pm    Заглавие: Re: :-) Отговорете с цитат

RG® написа:
Ем, питайте Аватарина, бе!

шштт... :) казах, че нямам общо :)
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 7:11 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Къщяло да немаш...

То се ено не си пише, там...

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети