Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sinmania
|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 8:54 am Заглавие: Колко бихте платили за официален КУРС и сертификат Autodesk? |
|
|
За едномесечен курс по програма X (примерно Мауа, Max) изпит и получаване на сертификат важащ в целия свят?
Но да знаете че е сертифициран, официален обучителен център от фирмата Autodesk, и те знаят за това, демек пишеш в сърча на Аутодеск Bulgariа и излиза фирмата, в която си си изкарал курса. И този сертификат да важи в целия свят, и да са те научили да работиш.
до 100лв,
до 200лв,
до 500лв,
до 1000лв,
до 2000лв,
не бих платил
В момента преговарям с фирма, която иска да направи тази инвестиция за България, но не знае дали има потенциални клиенти.. Затова ви питам, моля не го приемайте като спам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 10:24 am Заглавие: |
|
|
българите казват че биха платили за нещо, после никой не си го купува. щото между двете има голяма разлика.
плюс това по тези курсове те учат на менютата. работата със софта не се учи на тези курсове. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 11:41 am Заглавие: |
|
|
Честно казано в тая криза най-много 200лв. и то ще подходя със съмнение и след 2-рия ден ще размисля и ще си уча онлайн нещата, като знам, че там няма да ми искат пари и всичко, което науча ще е безплатно в България има адски много сайтове за уроци на всякаква тематика затова несъм сигурен колко ще пробие тази идея. ( Имам случай от личен опит за хора изкарали сертификат за уеб дизайнер и идва и ме пита къде е Dreamweaver-а за да си направя дизайна). Незнам дали "самоучителя" е по-добър, но аз си карам по него и мисля, че ми върши работа, основите са важни, но е друго целия процес да ти мине през ръцете, да се изисква нещо от теб и да имаш срокове. _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
egx
|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз бих дал 2 бона, но се съмнявам курса да ги заслужава.За сега не съм попадал на курс, който да ми е бил толкова полезен, че да кажа едно "евала за курса".Всичко , малко или много, съм или знаел или можел да науча мн. лесно.Просто достъпа на информация е нещо супер лесно в днешно време.Така че този курс.........единственото хубаво е сертификата, но аз съм на мнение, че ако ти харесва нещо и се развиваш и стараеш върху него не са ти нужни нито сертификати, нито дупломи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично не бих платил никакви пари за общообразователна подготовка.
В крайна сметка е важно портфолиото при кандидатстване за работа.
Но може би ако курса е за напреднали и инструктурите ще могат да отговарят на всичките ми въпроси и да работим по тях,
може би 200 -300 лева и то ако ми ги плати шефа.
Помислите и за интерграции примерно 3ds и zbrush, Maya и Mudbox, Autocad и 3ds max.
В момента има много курсове за 3d, но никой не ти предлага повече познания от тези в книгите _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 2:50 pm Заглавие: |
|
|
То принципно никой не знае повече от книгите. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 6:59 pm Заглавие: |
|
|
лев недавам,щото немам:D
А и предполагам че ако кажа някаде че съм изкарал едномесечен курс за MAX и имам сертификат ще ми се смеят.Смисъл важно е дали са ти готини нещата предполагам,но е яко и да учиш,абе незнам.
до 200лв-само ако съм изкарал 400 на комар :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Фев 27, 2010 1:34 am Заглавие: |
|
|
старите хора казват: Да е к..р да му го набиеш, па то акъл!
Я си работете и не се ловете на тези простотии да храните чужди секретарки! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 6:38 pm Заглавие: |
|
|
набиването на к..р незнам кои го е измислил но е бил умен човек |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 7:35 pm Заглавие: |
|
|
... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Сертификатите са хубаво нещо и помагат за намиране на работа, стига да тежат достатъчно. Ако с този сертификат са наясно всички агенции, които след време биха ти предложили работи и оценяват неговата стоиност 2000лв са малко... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 3:43 am Заглавие: |
|
|
Добре де за един месец какво ще научиш,мене ни звучи доста тъпо.
Бих изкарал некав едномесечен курс ако сметна че може да науча нещо ново,но да ида да си търся работа някаде дето няма случаини хора и развявам сертификат за едномесечен курс ще ми се смеят ама яко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
animeone

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 3:56 am Заглавие: |
|
|
Това, че евентуално(подчертавам евентуално) ще научиш кой бутон какво прави, далече не е гарант, че ще имаш работа. Никъде не кандидатстваш с хартийка и не мисля, че за вбъдеще ще е така. Хартийката може да ти даде предимство на следващия етап, но дотам. _________________ http://spatarozliev.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sinmania
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Това е само проучване, и пример, за да покажа че има желание на фирмата. Ако има такова, тя ще инвестира, и след преговори с Autodesk. Ще те ще ни съобщят условията си. _________________ www.bgmuse.tk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 8:56 am Заглавие: |
|
|
като ми дойде някой с едни такива хартии и без reel имам много добра идея къде да го пратя и какво да направи с тях _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sinmania
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 6:47 am Заглавие: |
|
|
за демореел, подготвяме визуални автобиографии за запознаване с творчеството. И като има сертификат офиц. от аутодеск, значи може да бачка на софта и отговаря за своите постъпки... _________________ www.bgmuse.tk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 7:10 am Заглавие: |
|
|
sinmania написа: | И като има сертификат офиц. от аутодеск, значи може да бачка на софта и отговаря за своите постъпки... |
Ще гарантираш ли лично с ушите си за това ? ? _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 7:15 am Заглавие: |
|
|
Ники, тва е някав 20 годишен пич, дето за собствената си перисталтика не може да гарантира. Преживя тежък крах в "Представяне"-то и сега се прави на сериозен... още се чудя що го търпя. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 7:13 am Заглавие: |
|
|
то едни ушенца колко вървят сега,че като гледам с това 3д нема да изкарам за хлеба |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sonya
|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 1:55 pm Заглавие: |
|
|
В България има европейско ниво: www.trainsoftbg.com
Признати сертификати. Отлично, задълбочено изучаване на AutoCAD в три нива, включително AutoLISP. Отделни практически занятия! Всички така казват за там и мисля да опитам... Ако се "идънят" непременно ще ви кажа.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|