Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 13, 2010 3:14 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | а това http://www.imdb.com/title/tt0803096/ иде през 2011... с него ще се изсипят едни ордски нашествия... демони ще влезат в нашия свят и до 2012 ще ни попилеят... на тва му се вика сценарий |
Sam Raimi... ммм ок... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 8:29 am Заглавие: |
|
|
Първо да се извиня че разбазиквам тази тема отново но не ми се искаше да отварям нова( пък и няма смисъл).
Значи налегнали са ме едни мисли от порядакът на, бре в тези филми не може ли да се измисли нещо ново, нещо което да шокира като идея, като начин по който съществата се движат, тип герой. От междузвездни войни до Аватарът, ми всичко е взаимствано от нашият(все още май се уточнява колко измерен е) свят, Джедай-Шаолин монаси или будисти, съществата всичките или летят или ходят, пълзят и всички добре познати методи за предвижване. Кога ще направят филмът който може би няма да можеме да разберем поне една година след като сме го гледали, същества без познатите ни краиници , кожи скелети и така нататъка, нещо да се предвижват чрез измерения...... абе нещо което няма аналог в нашият свят от кадето да се взаимства идеята, нещо което може би съществува в главите(а може би и в реалност, някаде си) на малцина хора.
Навежда ме на идеяата за невъзможно кино, пресъздаване или описване на невъзможното(непознатото, неразбираемото за нас, невидимото от което сме заобиколени), по принцип май звучи тъпо в случай че казвам невъзможното, но това е терменологична обърканост, термини като НИЩО( ми няма понятие реалистично за нищо за празнота, дори нещо да е нищо или празно то трябва да съществува в нещо, или да се съдържа в нещо) така също и за НЕВЪЗМОЖНО, да си зададем въпросът дали има невъзможни неща, ми това по принцип е свързано с ограничения( в познания, физически).......... после пък си бях мислил, кога ли ще направят виртуално същество моделирано като 3д, но като се започне от атоми, клетки, тъкани, нерв и... и после програмиране за да може съответния модел да отговаря на електрични импулси, да чувства болка.... и да започне собствен живот( някакъв вид живо шоу на тема първите 3д Адам и Ева)...хъм и тогава ще е интересно, след всичките изчисления в програмирането да се види колко дефекти са били допуснати, дефекти който ще се отразят в физически заболявания или менатлни състояния ....айде че май взех да дрънкам глупости _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 8:41 am Заглавие: |
|
|
Правят се такива експерименти. наричат се Европейско независимо кино. А защо са го направили по този начин, цифрите го показват. Все пак неможе да го държим отговорен, че не ни е потресъл с невиждан сюжет, защото явно не това е била целта. И много вероятно е един невиждан по оригиналност сюжет да бъде пълен провал, а каквото и да си говорим, този филм е всичко друго, но не и провал. Може да звуча кичозно, но така се е говорело и за междузвездните войни, че и до днес се говори в някои по-високо интелектуални среди. Та така. Имали са определена цел, улучили са я повече от задоволително, сега ще гонят нови висоти.
Всъщност човека направи такова нещо навремето, създаде Терминатора, Пришълецът... сега направи това. Колкото повече постигаш, толкова по-взискателни стават хората. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 9:36 am Заглавие: |
|
|
TETRAGRAMATON написа: | .... после пък си бях мислил, кога ли ще направят виртуално същество моделирано като 3д, но като се започне от атоми, клетки, тъкани, нерв и... и после програмиране за да може съответния модел да отговаря на електрични импулси, да чувства болка.... и да започне собствен живот( някакъв вид живо шоу на тема първите 3д Адам и Ева)...хъм и тогава ще е интересно, след всичките изчисления в програмирането да се види колко дефекти са били допуснати, дефекти който ще се отразят в физически заболявания или менатлни състояния ....айде че май взех да дрънкам глупости |
играта СПОР е това което питаш _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 9:47 am Заглавие: |
|
|
да бе, до второ ниво...
:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 9:50 am Заглавие: |
|
|
Аммм...Пришълиеца не го е измислил той! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Прав си. Моя грешка. Но не може да се отрече че е допринесъл доста, та дори и с Аватар :) _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 9:53 pm Заглавие: |
|
|
TETRAGRAMATON - и аз много пъти съм си мислила за това - кога някой ще ни покаже някаква по-различна форма на съществувание - различна от нашите представи. За сега само в Пъетоводител на галактическия стопаджия има някои такива идеи, но пък няма кой да направи сносен филм. Иначе там идеи за време, пространство и относитлност - бол. Също така имаше газообразни и т.н. извън земни форми на живот :)
Сещам се за още няколко книги поне, които са известни и в които има чудесни идеи и философски открития, но на екран незнам кога ще ги видя. В това число е и "Тъмните му материи" (Златния компас) - този филм, ако можеха да му направят продължението - можеше да е покъртителен...ама ей на!
Относно "ноавите идеи" - в тази тема вече се отговори на този въпрос - филм, който зрителите ще разберат година по-късно след като са гледали - няма да бъде достатъчно комерсиален. Тук се гонят милиарди долари печалба! Това сущо не е лесно - да се хареса на толкова много хора - пак се иска талант! _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Абе вие книги не четете ли, нещо Саймък, Филип Дик и т.н. :)
Цитат: |
абе нещо което няма аналог в нашият свят от кадето да се взаимства идеята, нещо което може би съществува в главите(а може би и в реалност, някаде си) на малцина хора.
Навежда ме на идеяата за невъзможно кино, пресъздаване или описване на невъзможното(непознатото, неразбираемото за нас, невидимото от което сме заобиколени), по принцип май звучи тъпо в случай че казвам невъзможното, но това е терменологична обърканост, термини като НИЩО( ми няма понятие реалистично за нищо за празнота, дори нещо да е нищо или празно то трябва да съществува в нещо, или да се съдържа в нещо) така също и за НЕВЪЗМОЖНО, да си зададем въпросът дали има невъзможни неща, ми това по принцип е свързано с ограничения( в познания, физически).......... |
Ти направо описа одисеята на Кубрик :) _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 12:31 am Заглавие: |
|
|
exile написа: | Абе вие книги не четете ли, нещо Саймък, Филип Дик и т.н. :)
Цитат: |
абе нещо което няма аналог в нашият свят от кадето да се взаимства идеята, нещо което може би съществува в главите(а може би и в реалност, някаде си) на малцина хора.
Навежда ме на идеяата за невъзможно кино, пресъздаване или описване на невъзможното(непознатото, неразбираемото за нас, невидимото от което сме заобиколени), по принцип май звучи тъпо в случай че казвам невъзможното, но това е терменологична обърканост, термини като НИЩО( ми няма понятие реалистично за нищо за празнота, дори нещо да е нищо или празно то трябва да съществува в нещо, или да се съдържа в нещо) така също и за НЕВЪЗМОЖНО, да си зададем въпросът дали има невъзможни неща, ми това по принцип е свързано с ограничения( в познания, физически).......... |
Ти направо описа одисеята на Кубрик :) |
Хехе..и аз за тва се сетих. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 5:04 am Заглавие: |
|
|
когато 95% от хората на света са дебили, не може да се очаква че ще се правят качествени и скъпи филми. просто е. киното е индустрия и има големи разходи, трябва да даде и печалба. а това става когато филма е малоумен и се харесва на именно тези 95% от хората и спечели тесните им души.
който иска качествен и интересен филм да го търси не сред напудрените и скъпи филми.
хубавото на умните и разбиращи хора е че имат условно мислене и не гледат формално, затова могат да гледат театър. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|