Graphilla.com :: Преглед на тема - Да помогнем на Денимир Велчев
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Да помогнем на Денимир Велчев

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zing



Регистриран на: 13 Дек 2002
Мнения: 3932

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2010 9:29 pm    Заглавие: Да помогнем на Денимир Велчев Отговорете с цитат

Хайде да помогнем на Денимир Велчев!
Двете благотворителни събитития в които може да се включите ако желаете са организирани от сестра му Венцеслава!
Следващата седмица ще има и банкова сметка, която ще постна тук!
Благодаря Ви от името на Венцеслава!
Цитат:
Здравейте приятели,
Организирам благотворителна кампания за събирането на средства за диагностично изследване в Швеция на брат ми. Елате на концерт на Blues Traffic, които любезно се съгласиха да свирят на 24.03.2010 (другата сряда) от 19.30 на Арт тавана на ул. Позитано 38. Цената на входа за концерта е 5 лева и всеки е добре дошъл да си купи колкото иска входни билетчета. Тези от вас, които не са чували Blues Traffic, могат да се запознаят с групата на http://www.bluestraffic.com/.
Ако не сте блус рок фенове или сте заети в сряда, елате на другото планирано събитие – викторина/ лотария, за която ще получите допълнителна покана. Със сигурност обаче ще се радвам да ви видя и на двете събития.
Историята накратко е следната: в началото на миналата година Денимир беше диагностициран със злокачествено образувание в черния дроб с разсейки. Тъй като случаят е много сложен и противоречив (съмненията са за хепатопластом или карценоид), биопсиите бяха изследвани на няколко места. Вследствие на потвърждение на диагнозата от клиника в Англия, той беше лекуван с химиотерапия за хепатобластом, която впоследствие се оказа неадекватна. След разглеждане на биопсиите във Франция и поредното скенерно изследване, отново сме в изходната позиция на неуточнена диагноза. Надяваме се, че изследването с октеоскан в Швеция ще покаже дали става дума за карценоид и дали предлаганата терапия там ще е подходяща за него.
Денимир има разностранни таланти - през 2003 спечели националния конкурс по Ораторско майсторство на английски език; той рисува, пише текстове и музика за рап групата "Забив". Освен това е изиграл няколко главни роли в постановките на университетския театър във Велико Търново, където през 2007 завърши Приложна лингвистика с английски и японски език. Малко хора също така знаят, че името му е включено в Kнигата на бележитите габровци за XX век.
Моля ви, свържете се с вашите приятели и ги поканете на концерта от мое име!


Цитат:
Здравейте приятели,
Както знаете от предишната покана, организирам благотворителна кампания за събирането на средства за диагностично изследване в Швеция на брат ми. Каня ви и на благотворителна викторина/ лотария на 27.03.2010 (другата събота) от 14.00 в Кафе - книжарница „Пингвините" на ул. "Граф Игнатиев" 18, ет. 4. Подготвила съм забавна стратегическа задача и томбола с малки изненадки. Цената на едно билетче за томболата е 2 лева, като можете да участвате с повече от едно!
Моля ви, свържете се с вашите приятели и ги поканете на викторината от мое име!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov