Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsura

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Апр 10, 2010 3:17 pm Заглавие: |
|
|
много яко е вектор дисплейсмента _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2010 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Някой да го е пробвал евентуално? За някакви проблеми с видеото да пищи? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Аз го пробвах и както и в 2010 има някакъв много шибан бъг.
Ползвам готовата им глава почвам да работя вдигам до левел 3 мисля 128000 полигона и една черта не мога да нарисувам.
Цикли здраво. Слагам главата в нова сцена и работя нормално. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 5:33 pm Заглавие: |
|
|
е що не работите със Зчетката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2010 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Много съм тъп и ми е прекалено замотан тоя Zbrush пробвах няколко пъти, но не е за мен.
Правен е от програмисти за програмисти.
MUDBOX е направена с много изчистен интерфейс.
Нужно ти е да знаеш 15 функции максимум и си царя на купона, докато не ти спрат тока разбирасе с някой мизерен бъг _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 6:13 am Заглавие: |
|
|
Zbrush има егати смотаната навигация, това е според мене най-големия недостатък на програмата. Докато в Mudbox навигацията е просто на 6!
Но.. естествено не може всичко да е ок. Бруталната версия 2011 в която вкарват супер добър туул за пози, нещо което беше големия недостатък до са, не може да работи.
Щом сложиш какъвто и да е обект във вюпорта, Mudbox-a изкарва съобщение, че някои от нещата няма да бъдат възпроизведени от видео картата ти, да погледнеш списъка на Аутодеск с препоръчани карти или да си сложиш по-нови драйвери.
И като погледне човек тоя списък с карти, вижда че има точно 5 видео карти дето са ОК според тестовете. Останалите, или се възнамеряват да се тестват в незнайното бъдеще, или изобщо не са планирани тестове. За лаптопите нещата са още по трагични. Там няма нито един тестван модел.
Е... айде сега как да тествам и да се изкефя на новия Mudbox като не мога един полигон да сложа вътре... а пък след 30 дни пари ще искат за да го ползвам...
Бтв, ако някой знае нещо по изключителния въпрос с видео картите, нека да сподели как може да се реши този проблем. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Aз съм с GeForce 6800 GS и нямам подобни проблеми.
А картата си е с изтекъл срок на годност. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 2:34 am Заглавие: |
|
|
проблема е че Аутодеск имат да се "грижат' за сума ти софтуерчета и за никое не се догрижват. Докато ЗБръш си имат едно ама си го правят с мерак.
Тва че навигацията му смуче, а на мъдбокса е Ок е така.
Мъдбокса ще стане екстра ако се разработва от хора които ги е грижа а не само за запълване на ниша _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|