Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 11:41 am Заглавие: |
|
|
ного бой? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Иначе в целия ни блок има някаква "мода" да се заключват вратите към стълбището и да се преграждат коридорите с още една метална врата /по 2 апартамента зад всяка метална/. Няма никакъв достъп, затова се и притеснявам, че и полицаите няма как да стигнат до тях, ако ония решат да не отварят...
|
btw, кузма... тва е тотално забранено в закона. създава предпоставки за големи бели при бедствие или пожар, има си хора в общината, които да проверяват и да издават предписания за премахнването на тия препятствия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Мога да ги издебна в коридора някоя вечер и да ги убедя по моя си начин |
Това е решението, всякви други "меки" методи са загуба навреме, то ако ставаше с говорене няма сме на тоя хал _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Така е, селянията настъпва...
И аз имах проблеми със лоши съседи, но от друг характер.
Относно твоя проблем.
Първо.
Тишина се пази от 22.00 до 8.00. В противен случай викаш полиция, които идват и първия път правят предупреждение, втория път глобяват 50 лв., после по 200 лв. всеки път като се вдига шум.
Доколкото съм чел в нета това НАИСТИНА върши работа и НАИСТИНА глобяват. Дори и да не им отворят правят актове.
Второ.
Никой няма право да прегражда с метална врата каквито и да са части от стълбището. Това първо е уредено законово заради противопожарна и аварийна безопасност, второ заради това, че ти например също си собственик на преграденото от тях място, защото си собственик на общите части. Това да се махне вратата не знам към кого да се обърнеш, но можеш да потърсиш - я пожарна, я община, така или иначе закона е на твоя страна.
Може да прочетеш повече в Закона за етажната собственост. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Манов, не става, Кузмича от няколко дни си има втора версия Алекс Кузмич, но си трае за да не плаща сметката на следващата сБирка :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз например още не съм успял да се справя с това да не ми изтръскват някакви парцали над прозореца на кухнята точно, когато жена ми сипва да ядем или това, че въпреки, че балкона им тече като лейка не ги ебе и като си измият балкона (ебати селското) всичко отива върху нашто пране, защото просто тече през плочата. Ако е в къщи това второто се оправя със застраховката на апартамента. Обаче за балкон не важи. Не съм ги засичал скоро да ме наводняват по тоя начин и може би затова не съм предприел някакви по-сериозни мерки ама добре е човек да знае какво може да направи в тая или оняая тъпа ситуация. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Сащо го2Алианц + 44 лева джобни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 5:13 pm Заглавие: |
|
|
@RoT: Ей я мойта ;) http://hotrf.eu/product/126/jackson-js30rr-rhoads-black-standard-multi-fit-jackson-gig-bag-.html
@snooper: Живот и здраве, при следващата сбирка ще почерпя - просто в последно време главата ми е някъде на север-юг, сега се опитваме да се справим с подсеченото дупе /лелките в болницата са за бой/, а на мене ми се къса сърцето като плаче. Имам да свиквам... ;)
По проблема: Засега смятам да се свържа с наемодателите, да проведем една дискусия и да видим какво ще стане. Саморазправата е лесна, ама после ще ми докара повече проблеми на главата - а засега гледам да стоя далеч от тях. Алекс за момента им го връща тъпкано, особено като му сменяме памперса нощем :) Току виж ми излязъл късмета и се изнесли, ха... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Кузма, като идеш да говориш с наемодателите си носи и най-новия коз - онзи при който наематели и съседи топят некоректни към НАП хазяи. Със сигурност и тези не се отчитат никъде и никому и също така биха искали да останат "покрити" Така че може много бързо да ти се изглади неприятния проблем само от един разговор.
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2010 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Chizmar написа: | Кузма, като идеш да говориш с наемодателите си носи и най-новия коз - онзи при който наематели и съседи топят некоректни към НАП хазяи. Със сигурност и тези не се отчитат никъде и никому и също така биха искали да останат "покрити" Така че може много бързо да ти се изглади неприятния проблем само от един разговор.
.:. |
Мерси, много добре ме подсети - аз между другото наскоро чух за това от някакво предаване, но просто ми изхвърча от главата. Още веднъж мерси! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2010 7:37 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | ... Що будите бебето нощем за да му сменяте памперса, бре? |
То ни буди :) Не търпи да му е мокро и акано, а и яде кат дзвер ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|