Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам една молба към колеги и приятели тук - умолявам ви, ако се появи такава тема, просто не пишете в нея, най искрено ви моля :) Защото малоумниците само им дай публика и айде....
Просто не пишете, модовете да трият от време на време калта и това е :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:07 pm Заглавие: |
|
|
asenmiri6e написа: | не ме бърка чак толкова, но всеки от улицата може да каже дали му харесват или не моите неща
този форум обаче не е ли за прота, тогава защо някой от уй-еба-джия казва че тридето на друг "не стаа" или други такива комбинации |
толкова да не си наясно че няма повече накъде!
ти например едва ли си виждъл мои неща и надали ще видиш...
За сметка на това има хора тук с които лично съм работил и се знаем.. а тебе никой не те знае ... май така анонимен ще си останеш.
Освен това аз лично не държа да те познавам лично...
И да обобщим... тоя форум не е създаден за такива като теб!
- това е частен форум създаден от хора които са се доказали в една или друга сфера
- познават се и така подържат връзка, обменят опит и прочее
- представяне е място където нови автори могат да се представят и да получат / или пък не права за да се включат в комюнитито наречено "Графила". И при положение че форума е частен ти или който и да е било друг нов автор няма никакви право да изисква каквото и да е било от собственика на форума, модератор или пък член на някоя от специализираните секции.
Сега започна ли да ти се прояснява цялат картинка?
И още нещо... мерси си езика когато отидеш на ново място.. не говоря за случая тук...
По принцип е добре да посрещаш с усмивка реплики, коментари които не са ти приятни..
Възпитън човек просто ще игнорира подобни коментари и ще се опита да поговори нормално и да води диалог... или просто ще потърси друго място за себе си на тоя свят.
От това което показа до тук се вижда че нито имаш нужните професионални умения. Нито имаш нужното интелектуално ниво за да се впишеш добра в средата тук...
Затова и моя въпрос е... Къв го чиниш още тука? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Гледам има хора дето не са ги приели но пак си пускат нещата в представяне и нито псуват нито се карат с някои и стават все по добри.
Сигурен съм че не само аз но и много други хора им следят темите.
Евала на тия момчета и момичета. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asenmiri6e
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Оцених форума Графила като професионален заради някои артисти чиито работи видях, но ти обаче не си между тях. От теб няма нищо освен лаене.
Не може да очакваш да свалям шапка на всеки незнаен творец, колкото и да се е доказал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Нали уж се разделихме вече? Приеми, че този форум е мой, аз съм му собственика, аз определям правилата... също като в частното ми жилище и в тоалетната към него.
Аз лично не те искам тук, доколкото разбрах и ти не ме харесваш особенно... та нека не си сменяме шапките излишно и да си опъваме нервите. От нивото на напредналата си възраст, ще отдам предните ти изцепки на младоста и афекта... и силно ще се надявам да няма нови. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Май 03, 2010 7:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2010 7:23 pm Заглавие: |
|
|
тва с лаенето за мене ли :D |
|
Върнете се в началото |