Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsura

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Явно от прекалено много места те заливат с информация.
Това те обърква допълнително.
Ако смяташ, че всичко което ти се случва може да бъде предвидено чрез някакво уравнение сигурно би ти отнело 1000 години за да разбереш какво би се случило 5 мин напред във времето така, че забрави за уравненията, формулите и шаблоните.
Разчитай само на собственото си усещане за естетика, хармония на формите, композиция и другите глупости.
Не разделяй нещата на ИДЕЯ и ИЗПЪЛНЕНИЕ!!! Те са взаимно свързани!!!
И забрави да си правиш анализи на плакатите!
Не забравяй все пак, че изразното ти средство е плаката, а не литературното съчинение.
Ако трябваше към всеки плакат или какъвто и да е проект да пиша такива анализи досега да съм издал нещо с размерите на енциклопедия британика, както и повечето от хората във форума.
Незнам какво да ти кажа- дерзай повече над плакатите ако те влече и не си задавай прекалено много въпроси! Просто работи. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 5:26 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | не, стига, това сериозно ли...... - "Чистотата на бялото контрастира с властовата характеристика на виолетовия цвят. " и Велинов ти е писал отговор и Цура....... абе колеги вие нямате работа днес, нали? |
Абе то и аз си харесах няколко цитата, ама няма да казвам кои са за да не ме повлечете и мен в тая разправия :) Но има попадения определено! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Иди на Михайлов на кю-то, той най-добре ще ти обясни в какъв период си в момента, не се шегува. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Бе аз и скайпа моа си дам, ма съм срамежлив да го лъсна на публичен показ. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2010 6:35 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | не, стига, това сериозно ли...... - "Чистотата на бялото контрастира с властовата характеристика на виолетовия цвят. " и Велинов ти е писал отговор и Цура....... абе колеги вие нямате работа днес, нали? |
е па кво? виолетовото си е царски цвят, демек властно. бялото пък е чисто. двете контрастират... ко ся? :) драма няма :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2010 9:32 am Заглавие: |
|
|
естествено че няма :) Аз даже мисля да си го препиша и да си го ползвам при нужда. Чудех се даже как да си го направя на темплейт. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|