Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 11:26 pm Заглавие: On The Edge |
|
|
| Concept - for Whirlpool Contest |
.
.
the Contest
http://www.whirlpool.bg/contest/app.php?mode=projects
Best regards,
nikki Candelero _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
darkstarbg

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2010 12:04 am Заглавие: |
|
|
Доста е прегоряло. Честно казано в първия момент помислих, че морето и небето не са истински, а са от онези тапети с пейзажи. Нещо не се връзва добре. Бъмпът и спекюлара на пода също има нужда да се пипнат. Иначе е добре като консепт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Хм, за 1ви път виждам нещо правено от теб, което да не седи пипнато. Цялостното усещане е много размито. Фона Вода / Небе е много дразнещ, режещ е (вероятно On the Edge), но не е хубав като ефект. Бъмпът, по под и таван, е страшно силен и дава усещането за пластмаса. 3ти кадър стои много не довършен от ляво на дясно. Прекалено изгорели са всичките кадри.
Малко критично звуча, но съм объркан, виждал много неща на съвсем различно ниво от тази ти работа. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 10:24 am Заглавие: кухня концепт |
|
|
Не знам какво не ви харесва!!! Candelero има такава рутина във визуализациите, че просто нв виждам за какво говорим тука. От към рендер е ПЕРФЕКТНО. От към концепт има какво да се доразвие според мен. Най-силната част е плота и абсорбатора, може би да се порабити върху останалата част от мебелите свързани с кухненските уреди, защото знам,... момчето може още.
P.S. пичове аре стига бе... _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 10:43 am Заглавие: |
|
|
аз много се кефя, как си усукал завеските (хеппи) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
darkstarbg

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 11:27 am Заглавие: |
|
|
Качествата на Candelero само абсолютен идиот ше ги оспори :) Просто видях неща, които може да се пипнат и ги казах, а и нали за това сме се събрали тук :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|