Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 2:49 pm Заглавие: |
|
|
нещо което ми пратиха днес.. не зная да е пускано...
SLEEPING BETTY
http://www.youtube.com/watch?v=e9h1QTXISmY
ORly! ... is back! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen80svilen
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 10:59 am Заглавие: |
|
|
Dash написа: | LOC написа: | @Dash-От емоционална страна, Up направи нещо което сме виждали множество пъти изпълнено в игрални филми, и понеже е анимация това го прави "шедьовър" за теб и в това няма нищо лошо. |
Причината да смятам Up за най-добрия филм на Pixar е, че никой друг не прелива от символика така както той. Обожавам филми (без значение дали игрални или анимационни), които винаги те изненадват с някакво неочаквано откритие, което правиш дори и на стотното гледане. За съжаление, в анимацията подобни примери са изключителна рядкост. Up казва много повече отколкото показва - от самото си заглавие, до последния кадър с огромния дирижабъл над магазина за сладолед, пред който Карл и Ръсел броят колите. |
Не знам дали вече си попадал на слуховете за неоригиналността на Up, но ако още не си - чети ей тук: http://youthoughtwewouldntnotice.com/blog3/?p=4031
Малко връщам дискусията към минали страници, но попаднах на този материал днес. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 11:13 am Заглавие: |
|
|
Rango me zaintriguva she go chakam... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 11:56 am Заглавие: |
|
|
@orehovka - Feel Good Inc. излезе на 9-ти май, 2005-та. Кво правим сега, м? Да не говорим, че въпросният Above Then Beyond прилича на работа за не повече от няколко дни. То дори реално няма анимация в него. Интересно защо винаги се появават подобни обвинения в кражба на идеи само за филми, които са имали огромен успех. Що никой не излезе да се развика, че от Уорнър са му откраднали идеята за Cats Don't Dance? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:59 pm Заглавие: |
|
|
М/у другото, Pixar очевидно са "откраднали" не само идеята на Up, но също и тези на Cars, Finding Nemo и Ratatouille. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 9:49 am Заглавие: |
|
|
Току-що осъзнах нещо много готино - в "Графила" съм приблизително от момента, в който Pixar започнаха
работа по Toy Story 3. Освен това, текущият сбор от цифрите в броя на постовете ми също е 3 =)))
Както и да е - филмът най-накрая е готов и излиза по кината след 3 дни. В този смисъл, на хората които
възнамеряват да го гледат - See ya @ the movies! ^^ А на всички останали - благодаря за коментарите и
вдъхновението през изминалите четири години. =D
To Infinity and Beyond! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 7:01 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Някак, като че ли ми се ще хората да не се занимаваха толкова митологизиране и мания по студията и хората, а повече със самата анимация и идеите.
Нараствашото идолопоклонничество към пиксар, джобс, ласитър и прочее нещо ми идва обратнопропорционално на качеството на филмите им. Липсват ми времената на Nemo, for the birds, Gery's game.
Разбираемо е огромната фен мас, която имаха Дисни с доминирането на Дисни да се прехвърли към Пиксар, но фенщината е друга работа.
Та тъй _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Някак, като че ли ми се ще хората да не се занимаваха толкова митологизиране и мания по студията и хората, а повече със самата анимация и идеите.
Нараствашото идолопоклонничество към пиксар, джобс, ласитър и прочее нещо ми идва обратнопропорционално на качеството на филмите им. Липсват ми времената на Nemo, for the birds, Gery's game.
Разбираемо е огромната фен мас, която имаха Дисни с доминирането на Дисни да се прехвърли към Пиксар, но фенщината е друга работа.
Та тъй |
с дминирането на 3д-то имах изпонавпредвид _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 12:12 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |