Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
slavinni

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2010 12:29 pm Заглавие: Quinta House Fisheye |
|
|
Здравейте ,
това е първият ми пост в специализирания форум.
Представям ви некомерсиална работа правена в свободното време между проектите.Пак любимия ми архитект Marcio Kogan.
Базовия модел е от едно старо състезание.
reModeling, LTR, Post - аз
MAX 2011, Photoshop & After Effects CS5
C&C are welcomed
FULL RESOLUTION: http://artecint.com/work-for-web/Quinta_House_Fisheye_FINAL_FULL_REZ.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
slavinni

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 11:48 am Заглавие: |
|
|
Хора, не се стеснявайте, всякакви коментари и критики ще са ми от полза ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Еми ето коментар :) Ама по принцип мойте коментари не се харесват много и обикновенно, след като изкоментирам нещо някъде затварям темата, т.е. никой не поства след това :) Да не се чудиш после, защо никой не ти пише по темата :)
Anyway...
Картинката ти е добра, много. Най-добре за мен се е получила долната една трета на картинката, там където е плочата с бетона. Браво! Няма как да не кажа, че съм голям фен на този формат на изображенията - 2.35:1 :)) Мисля че е трябвало да начупиш повече ръбовете, но няма значение.
Слабите места са най-вече дървото и тревата. Знам че си се старал да ги докараш, и не че не са добре така, но... ...тия празното при тревата много дърпат на зад, не защото ги има, а за начина по който си го иформил. Има усещането, че всички стръкове на са еднакви (дължина, вебелина и т.н.).
Общо взето всичко е супер и е логично да се предположи, че щом за тази картинка си се постарал да я докараш до тук, следващата ще я докараш още по-добре. Което е и най-важното :)
Интересно е да се каже, че нещо напоследък Артек или по-точно - хората който бачкат в Артек, правят неща който доста се резличават от традиционните за Артек визии :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 12:16 pm Заглавие: |
|
|
...стръкове на тревата са еднакви... :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2010 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Имаш ли възможност да пуснеш по-голям рендер.
Сега нещата изглеждат много приятни, но мисля че на по - голямо реализма ще поизчезне. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|