Graphilla.com :: Преглед на тема - Коментар

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Коментар

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nub

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 1:07 am    Заглавие: Коментар Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=21230
Поздравления.
Пожелавам ти да им покажеш за кво става дума на братята американци, имаш всички данни.
Трябва да не губиш вяра и да дебнеш момента в който ди дадат шанс да покажеш собствения си стил за да спечелиш нова аудитория.

Относно коментарите:
Една от причините да не съм в редиците на графила е липсата на уважение и елементарна представа за реалността за което естесвено обвинявам хадмините и поповете че не създадоха тук йерархия с оправданието че графила било форум и си било ок така.
Да вярно е, както е вярно че никой не зацепи колко е важно да има рамка в отношението помежду ви, да има уважение и тон на професионализъм в коментарите ви.

Обяснявам какво искам да кажа за тези които нямат природно усещане за граница.

Когато коментирате чужда работа, която е комерсиална (господи каква изненада, комерсиалното е мръсна дума нали, ма плаща шибаните сметки и създава възможности), се въздържайте от личните си виждания отнасящи се за неща които нямат логика.
За непросветените артисти обяснявам.
Всичко което правите КОМЕРСИАЛНО има за цел да изкара пари. Тоест
отговаря на предварително зададени условия, предварително продукционно определена КОНСЕРВАТИВНА схема, която има за цел да ИЗВАДИ КИНТИ ОТ ДЖОБА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ. Тоест за още по-незацепващите, ако Дарк Хорс ви каже че иска определена стилистика вие казвате ЙЕС СЪР, щото има едни хора дето залагат задника си на линията, когато шефовете им зададат въпрос: Що падна печалбата от тиража мадафака?

Ако слушате и изпълнявате след известно време хората, които изненадващо знаят повече от вас за неща като ПОТРЕБИТЕЛИ, търсят нова аудитория и нова стилистика.

Тогава понеже ВАШИ ВЕЛИЧЕСТВА АРТИСТИТЕ, са били послушни и са
разбрали колко е важно ТВА ДА СИ ИЗКАРАШ ПАРИТЕ, им се дава шанс да поразпънат стилистичната рамка с цел ТЕСТ на аудиторията.

Демек КОМЕРСИАЛНАТА ИЛЮСТРАЦИЯ, ДИЗАЙНА, КОМЕРСИАЛНАТА ФОТОГРАФИЯ или просто казано ХАЛТУРА подчинява артистичните ви задници на идеята за РЕАЛНОСТТА. Демек че тия дето плащат не са:
ДИЗАЙНЕРИ, ХУДОЖНИЦИ, АРИСТОКРАТИ и АРТИСТИ, за тях нещата които ви дървят СА НЕЗАБЕЛЕЖИМИ.

Та мен ме вълнува следният въпрос:
Кога ще се научите че вашия гъз не е центъра на света и че хората които са разбрали горепосочените истини се опитват да ви покажат реалността и ви правят услуга за която трябва да сте благодарни шото
нищо не ги задължава да споделят успехите си с тиквеници които не могат да си извадят легото от гащите и да зацепат че света не е това което им се иска а е това което е.

Последните години ви гледам, ставате родители, да са ви живи и здрави децата. Ако не заради вас, заради тях си задайте някой житейски въпроси щото не им завиждам като ги халоса реалността и ви питат.....

Та така.
Поздрави отново за Бейн, който е разбрал че пътят е трънлив и изисква компромиси, майсторите артисти мое се надявате да ви прати след година картичка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

обикновено вкарваш много патос, но тука като цяло си много прав ... :)
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
обикновено вкарваш много патос, но тука като цяло си много прав ... :)

Ако не беше толкова прав, нямаше да е толкова болезнено!

Мен това, че гъза ми не е центъра на света ме жегна жестоко!

-
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе гледам си гъза и си е центриран..., ама центъра ми е един разтропан стол дет седя на него по 14 часа... ;)))
Наистина поздравления за Бейн!!!
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва художниците са големи drama queens :P
Па и все си мислят, че спасяват света. Всяко дете знае, че света го спасяват фотографите аматьори, ежедневно.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sumo написа:
Тва художниците са големи drama queens :P
Па и все си мислят, че спасяват света. Всяко дете знае, че света го спасяват фотографите аматьори, ежедневно.

да ама само ако шерват по-пикантните кадри...

аз пък имам едно просто правило.. ако нещо не ми допада .. не коментирам... пък и затова не поствам:D
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mira

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
аз пък имам едно просто правило.. ако нещо не ми допада .. не коментирам... пък и затова не поствам:D

ъхъ
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много истини има тук.

И браво на Бейн. Нещата са много High!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нубе, не разбивай детските мечти бе :)
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пет Авг 06, 2010 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нубе, ти кога се прибра душо, кога изтрезня, кога писа, аре наздраве. Браво на момчето с комиксите!

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pepa_gaidarova

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Авг 07, 2010 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък си имам едно правило от как съм почнала да рисувам. Когато човек почне много да си аресва нещата, да погледне какво се е правиро и прави в изкуството, а като се види малък да се центрира и да продължи напред.
Комиксите на Бейн са страхотни и му пожелавам много успехи!

Познавам поповете и да ти кажа и там йерархия за художниците няма. Като избичих докъм над 400 по метър много фигурни икони и табелките на улиците ми се виждаха святи:))))
Най-важното е човек да е жив и здрав и когато работи нищо не е напразно. Поздрав!
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Авг 07, 2010 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pepa_gaidarova написа:
Най-важното е човек да е жив и здрав

True.

/off ?

Само от тази тема може да се напише книга за истините в живота и човешките ценности. Пък като включим и останалите ... :)
Върнете се в началото
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Пон Авг 09, 2010 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Някак много обобщаващо , колко мизерни са художниците и как не разбират нищо. Аз в темата на bein видях само положителни коментарии , и вообще не е ясно за какаво е тази тема тук , глупава е защото автора и освен да насочи несправедливо негатив в посока на bein нищо друго не може да направи с тези думи от високата скала .
И като се обръшаш със "ВАШИ" "вие" какво си мислиш че провиш ?
Това си е просто разновидност на злоба и неудовлетвореност , и незнам си още какво но не идва от нещо светло , това е поведение от рода на онези "добри христяни " който вечно осъждат всички наоколо и във всичко виждат греха . А бе стандартно , безсмислено и злостно.
И най важното че няма нищо с bein , човека си е ок , и си прави каквото прави , на едни харесва на други -не , а някой прави политика от това и изнася поучителни проповеди .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Авг 09, 2010 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hof :D
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 10, 2010 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласна съм относно уважението и липсата на колегиалност, но относно "реалността" и това да учим децата си, че света е кофти място и реалността ще ги халоса... хъммм... мисля, че от нас зависи как ще свикнат да гледат на живота и това едва ли е най-добрия поглед:) Аз поне винаги съм смятала, че света е такъв какъвто ние си го направим и е такъв какъвто го приемем. Ако свикнем, че това е място с което трябва да се примиряваме и че не всичко е както искаме - то ще е точно това. Както и комерсиалността май няма много общо в темата. Комерсиално не е равно на нещо от което си изкарваме парите. Нито е мръсна дума с това всички сме съгласни. Но не мисля, че е някакво задължение, за да изкарваме парите си така. Въобше от тази тема както Хоф е казал малко лъха на "стандартно , безсмислено и злостно".

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
HEA

МнениеПуснато на: Вто Авг 10, 2010 2:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ми е смешно някой като започне да се взема много на сериозно.. после ми става тъжно...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети