Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Юли 26, 2010 11:34 pm Заглавие: coca cola |
|
|
Здравейте,
сдно стереоклипче за coca cola france.
Клипът е част от по-голям пакет клипове които се изготвят от различни студиа и са предназначени за демонстрация на възможностите на 3D технологиите.
Самият клип в стандартен и 3D формат можете да видите от връзката по-долу:
>>LINK<< _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 11:37 am Заглавие: |
|
|
Подобни неща не са ми стихията .. но като прост зрител бих искал да споделя че ''изригването'' на Колата ми навява усещания по скоро свързани със стомашно чревно заболяване .. от колкото нещо готино и освежаващо.
Дано не звуча грубо ;}. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 1:24 pm Заглавие: |
|
|
бутилката ме кефи, ама течностите нещо не.
между другото, на стереото течността изглежда зелена. _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2010 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Ами изригването им беше искането. Те и други подобни реклами имат. А зеленото е заради анаглифките. То затова е най-добре да се гледат чернобели анаглифните 3д-та, а ако ще е 3д, си иска или телевизор с цайси или както си е предназначено и това на кино. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 12:28 am Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | Подобни неща не са ми стихията .. но като прост зрител бих искал да споделя че ''изригването'' на Колата ми навява усещания по скоро свързани със стомашно чревно заболяване .. от колкото нещо готино и освежаващо.
Дано не звуча грубо ;}. |
Boteff заболе ме корем аот хилене .. :))
наситина изригването нещо не е мн свежо ..
ианче другото е екстра _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 1:18 am Заглавие: |
|
|
Така и така сме почнали... :)
Да те освободя от грешното впечатление, създадено от форумския синдром...
Тази рекламка... е просто срам за Цоца Цола (пиша го на кирилица нарочно, в случай че някои напише името на марката в Гугле, да не вземе да попадне на тва). Та.. по какви пътища са ти я възложили не знам... но колкото и да са доволни, ти гарантирам, че бг студиата са още по-доволни. Мда. Може никои да не ти го каже, но си знай че е така.
Не го възприемай от хейтърска гледна точка, демек че всички в бг са хейтъри, щото като видят, че си направил нещо, дори и то грозно, те мразят за това, че ТИ си го направил, а не ТЕ. Не. Те му се кефят, защото, в един момент, когато твойто портфолио се изправи до тяхното за някакъв проек, те показват най-доброто от себе си, а ти Цоца Цола 3D 2K 5F 8J... ама е нямало време за по-добре и за това е грозно, че даже и малко гнусно.
Да се върнем обаче на възможностите на 3д технологиите. Е и това ли е? Това ли са възможностите на 3д технологиите? Или това трябва да са възможностите на технологиите представени пред Цоца Цола?
Оу.. това е добре. Това е мнооого добре. Цоца Цола няма да хареса това и ще предпочетат да продължат да правят много хувави НЕ 3д реклами. Пърфект _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 10:25 am Заглавие: |
|
|
Абе... поне не гепа :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 10:43 am Заглавие: |
|
|
бети предпочитам да гледам консистенцията, дет' излиза от гърлото на бутилката направена от врабчев, отколкото да чета лайната, които акаш във форума ...
без тва се потрисам от душевния мир на хора, които се радват че са били канени в "море от лИбоФ ", та ще Ви замолА да не ме карате да ставам груб :) ... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 11:12 am Заглавие: |
|
|
Определено това ти е най-положителния коментар към мен до сега :) Ама аз какво съм виновен за това, че са ме канили там? :) Е това ако ми обясниш...
А относно Цоца Цолата... аз просто си изразявам мнението. Ако забравиме за момент мойте лайта, ти какво мислиш за нея? Ама чесно. Както и останалите хора от студиата ако изкажат мнение, ще е добре. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 11:33 am Заглавие: |
|
|
Bethoven, смяташ ли че правиш услуга на Ангел, като се опитваш да направиш PR на неговото студио, очерняйки останалите. Казвам останалите, защото не се сещам някое срещу което да не си говорил. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 11:44 am Заглавие: |
|
|
:))) LOL , again LOL _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Добре.
5th degree
Sokerov
Cinemotion
TopForm
...други май не се сещам. Сега Жоро, много моля, да посочиш какви лоши думи съм изразил срещу всяко едно от тези студия. Ако се сещаш някое друго за което съм говорил лошо, моля и него да споменеш.
пс. Припомням, че утре имаш ангажимент да дойдеш на живо. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2010 3:50 pm Заглавие: |
|
|
рекламката на мен ми изглежда ОК като изключим изригването и като цяло малко незавършена стои предполагам е правена за малко време...
иначе тука яко 3д свекърви ха ха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|