Graphilla.com :: Преглед на тема - Извинение към Ангел Ангелов
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Извинение към Ангел Ангелов

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vrabchev



Регистриран на: 16 Яну 2003
Мнения: 1788
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 10, 2010 6:27 pm    Заглавие: Извинение към Ангел Ангелов Отговорете с цитат

Здравейте драги съфорумци.

Това което ще прочетете в този мой пост не може да се каже лесно, а още по-трудо е човек да го публикува на място като този форум. Повода да го направя в нова тема, е за да бъде видяно от повече хора. Искам да изясня причините за скандала който се получи.

Преди около половин година с Ангел Ангелов решихме да обединим двете студия – неговото „Гениг“ и моето студио“Врабчев“, в следствие на което да работим под шапката на студио Гениг. Скоро след това се събрахме в един офис и започнахме да работим по демоклипа на студиото, както и да разработваме проекти започнати в моето студио. В следствие на това част от проектите върху които работих, бяха преработени изцяло от Ангел, и благодарение на познанията и способностите му, натрупани през годините, те бяха тотално преобразени, а резултатите надминаха очакванията ми.

В продължение на около 2 месеца се опитахме да заработим заедно, но се появиха огромни несходства във вижданията ни, както и в начина ни на работа. В следствие на това стигнахме до решението, че в интерес и на двама ни е обединението да не се състои. Аз останах в офиса още седмица докато се изнеса.

В този момент реших да взема сцените от проектите за които споменах по-горе. Заедно с тях взех и съпътстващите ги файлове като текстури и проксита създавани и модифицирани от него през годините. Това го сторих за да продължа работата върху проектите, без да осъзнавам какви ще бъдат последствията. А това изнасяне на въпросните сцени и съпътстващите ги файлове не е нищо друго освен кражба. В онзи момент не ми се искаше да го определя по този начин, но сега ясно съзнавам, че стореното от мен е именно кражба. Друг проблем идва с факта че използвах настройките от една от тези сцени, заедно с 2 дръвчета които Ангел бе направил, за друг мой проект. За тези от вас, които не са запознати с подобна дейност, ще поясня че основен фактор за крайният резултат на един рендер са именно тези настройки. След публикуването на въпросният проект, сходството на показаните картинки с работите на студио Гениг беше забелязано и се разрази огромен скандал. Причина този скандал да се задълбочи е моята първосигнална защитна реакция в която се опитах да отрека голяма част от фактите, вместо мъжки да призная, каква е истината и да му се извиня, както лично така и публично.

Сега след като сте запознати с фактите, искам да се извиня на Ангел официално и на всички да стане ясно че вината за скандала е откраднатите от мен материали, собственост на Ангел и на студио Гениг. Извинението за стореното от мен го направих лично, ред е да го сторя и публично.

Извинявай. Това е постъпка с която не се гордея. Надявам се никога повече да не се стига до подобни ситуации. Всички файлове които бяха изнесени от студиото вече са изтрити. И нищо съдържало се по какъвто и да било начин, няма да бъде използвано от мен за напред.


Разбирате, че аз няма да пиша повече в темата, всеки може да изрази своето мнение свободно, но ще съм благодарен ако не превръщате извинението ми в скандал. Бях достатъчно откровен и не желя да навредя повече на никому. Целта ми е да се извиня на човек, когото ценя. Надявам се че той ще намери сили да ми прости наистина, но ако не го стори, ще го разбера.

Още веднъж до Ангел Ангелов - ИЗВИНЯВАЙ.
_________________
www.vrabchev.com
www.slideman.net
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hristov2256



Регистриран на: 13 Сеп 2008
Мнения: 458
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 10, 2010 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно и ясно, а тъй :)
_________________
Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Morty



Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2050
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 12, 2010 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всичко е добре, когато завършва добре .
_________________
pixel pixelu oko ne vadi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov