Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bass

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 11:49 am Заглавие: Clear Mind Test |
|
|
Hi. Първият линк по-долу съдържа прототипи на бъдещо лого (допълнителният цвят е съвсем условен), а вторият - формалните изисквания към логото.
Целта на упражнението е да се установи доколко (и най-вече дали) името на компанията се разчита от хора, които не са предварително "заразени" с информация за изписване и произнасяне.
Личните ми резерви идват от това, че дори изписано съвсем plain (например като web-адрес), името е доста ръбаво.
Така че, pls, отворете първия линк, опитайте се да оформите за себе си някакво предположение, сравнете с изискванията и коментиртайте.
1 >---> Protos
2 >---> Guidelines _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 11:59 am Заглавие: |
|
|
Az lichno go prochetoh kakto triabva, vij obache ako nikoi me pita mene, shte kaja, che podoben logotype ama hich ne e podhodiasht za IT firma... tvarde e igriv nekav takav... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
q_s

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 12:27 pm Заглавие: |
|
|
най - ми харесва третото, за разлика от #4 не навява спомени за чужди логота; първото е много семпло; а второто натруфено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 12:42 pm Заглавие: :-) |
|
|
Да, третото, но НЕ с тоя font! _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo sme za N3 :)) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
#3 e kefsko ama q probai da obyrnesh X-a s zelenoto navytre i "ent" s ednakva golemina bukvite, malko shte nastypqt zelenoto ama probai :) _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Първото го прочетох, второто определено не се чете, а за 3 и 4 вече бях прочела 1, така че не съм много сигурна. Като визия и аз съм за 3. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Aloooo, ne vi pitat dali vi haresva logoto, ami dali mojete pravilno da prochetete imeto na commpany-to.
Ako iskate da pomagate, pone chetete kakvo go interesuva choveka _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 3:08 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ...ne vi pitat dali vi haresva logoto, ami dali mojete pravilno da prochetete imeto na commpany-to. |
Да, раншко е още за коментари по визията. _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
da be bass sorry ama ne se styrpqh da ne go zavyrtq i da oednakvq size na bukvite :)) ei taka i tvoito #3 se 4ete super dori i cqlata bukva "X" da e cvqt 1 a ent da e cvqt 2... primerno :) pak shte e oshte po 4etlivo... primerno... problem ?
:)))))))))))
 _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 3:42 pm Заглавие: |
|
|
dimple a ne usestas li
kwa maznia staa dushko:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
q_s

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Dimple, така не е по- добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2003 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Az si go 4eta normalno, no moeto e moje da e prof. izkrivqvane ot grafitite i sym sviknala da 4teta kak li ne zavyrtqni bukvi, a za proizno6enieto normalno. Nomer 3 si e eXtra no stariq variant i noviq ne e zle no e vqrno 4e ne stava po-dobre _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deepart

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 9:59 am Заглавие: |
|
|
3 е номера, но мисля, че името остава малко в загадка, така не е ясно какво е точно,........ЕКСЕНТ или КСЕНТ, и двата варианта са верни като разчитане, според това което прочетох, но така може да внася объркване. _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 12:55 pm Заглавие: |
|
|
deepart написа: | ...не е ясно какво е точно,........ЕКСЕНТ или КСЕНТ... |
Това си е проблем, а и има фирма с името Xent (което пък се чете от англоговорящите "Зент", та чорбата е пълна...).
Както и да е, добих някаква представа за положението, по някое време ще постна варианти за цялостно мнение.
btw, 10x на модовете от Лого\Шрифт. _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nephilim
|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2003 9:49 pm Заглавие: #3 |
|
|
Mislq 4e #3 e nai blizo do iziskvaniqta no spored men e neobhodimo po qsno vizualno razgrani4avane na X i ENT |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|