Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LOC

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 7:33 pm Заглавие: Ingame ScreenShot |
|
|
http://ratrien.deviantart.com/#/d30qidb
тамън събмитнахме за IGF и викам и тука да покажа нещичко... _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Супер е Любо, единственото което аз бих направил е да вкарам повече по-малки обекти в енвирото, че сега са предимно къщи и големи обекти. Иначе пак казвам ,суперско е ! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 8:21 pm Заглавие: |
|
|
при мен е само картинка и леко се мести .. нещо не тръгва силм4ето _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 8:51 pm Заглавие: |
|
|
при мен и това н е излиза, нищо, само Loading _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Споделям мнението, че трябва да напълните сцената с малки обекти. Изглежда много добре за two man army. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Много ме радва!
Само на земята текстурата много flat ми изглежда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 11:30 pm Заглавие: |
|
|
В основите на пострйките си има малки обекти...сандъци, колелета...а и за стилизирания арт стил според мен си е екстра.:)
Предполагам земята е оставена чиста(демек без обекти тук и там) умишлено от една страна като се бие човечето да не стъква в разни обекти и да може да се движи свободно без проблеми което от геймплейно гледна точка е добре.А и ако съдя от филмечо което го има в youtube където героя докато скача и се бие покрива доста площ.Но наистина може да разнообразите терена малко.Не знам дали разполагате с някакъв texture blending,vertex paint или декали но локви,някое липсващо паве,вариация на цвета с durt map на второ UV или просто vertex paint или нещо такова би направило сцената да излгежда още по-добре...:)
Btw искам да попитам ползвате ли light maps,лампа която осветява сцената(незнам как да го кажа по-друг начин :) или има ли изощо някакъв вид осветление или всичко е рисувано в текстурите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 12:54 am Заглавие: |
|
|
Искам да кажа Directional light след light maps. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jeriko

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Еха супер е! Много ме кефи лудата ахитектура и самите персонажи ;]
Наистина и с поред мен земята е малко скучна, но всичко друго ми допада. Health Bar-овете са мн. интересни
btw: Как се казва играта? и ММО ли е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archer

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Изглежда супер яко! :) Аз бих сложил някое от прозорчетата да свети леко и да земята е малко скучна ако разхвърляш малко камъчета ще е супер :) _________________ www.vlknff.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2010 3:11 pm Заглавие: |
|
|
енвото ми харесва... с изключение на терена. има нужда я от калдаръм я от локва.. малко да се поразнообрази. също може да е леко по-тъмна като валюе... сега е малко по-тъмна от небето което при пръв поглед те подвежда.. лично на мен ми заприлича в началото на вода.
керактърите не ми допадат като текстура и левъл на детайл...
стоят надробени на парчетии.. може и туй да е била идеята но на мен не ми допада как стоят на фона на това енво.
твърде светли и твърде тъмни участаци в текстурата надробяват цялостния вид на керактърите. особено гада стои като камара джунджурии.. силуета е заминъл не и не се разбира кое какво е.
Успех Любо! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|