Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:22 am Заглавие: |
|
|
Снимчици на 3,4 дни, на разходка с кану и с джипки :)
Накрая един автопортрет :)
 _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:32 am Заглавие: |
|
|
много ти харесвам пилетата :) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 1:20 pm Заглавие: |
|
|
яка разходка :)
мъгливата с пилците е мнооого добра!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 2:19 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | яка разходка :)
мъгливата с пилците е мнооого добра!!! |
Благодарско. Тази мъгливата с пилетата и на мен ми харесва. По погрешка понеже бях направил няколко варианта на черно-бялото, съм качил тази със смачканата резолюция и малко неизчистени петънца от капки по обектива.
искам ЕДИТ бътън :P _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 3:10 pm Заглавие: |
|
|
пишеш на модератора лс да ти смени линка и си едит :) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 6:43 pm Заглавие: |
|
|
ез. Керкини ли е мястото?
на Керкини по това време на годината има и колонии розово Фламинго, пеликани и т.н. и т.н.... _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Да, Керкини.
Розовото Фламинго е недостъпно в момента. Водата се е отдръпнала и няма как да стигнеш до него, освен с лодка (кану) и то на не повече от 300,400метра. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 2:31 am Заглавие: |
|
|
_________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 3:19 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | maceman написа: | яка разходка :)
|
+1 - много MNM кадър ! Страхотен ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесват! _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 10:15 pm Заглавие: |
|
|
ооо да :))) _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 11:19 pm Заглавие: |
|
|
Hristov, много ти се е получил кадъра с птиците и аз да отбележа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 12:01 am Заглавие: |
|
|
Тенк ю пийпъл! :))
За разлика от вас, "даскалите" ми по фотография казаха, че не ставала, защото нямало контраст, имало мъгла и не се виждала планината, чее пилците не се виждали като хората, как трябвало да се кропне от долу и горе, за да стане хоризонтал. И как съм могъл да снимам в черно-бяло, тук щях да припадна. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 1:44 am Заглавие: |
|
|
Това предполагам е същата "учителка", дето ти хвърли един кадър с мишок в посока коша, а той взе че спечели първа награда в Wild Wonders of Europe... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 9:13 am Заглавие: |
|
|
Освен тая с птиците, ме кефи и с греблото. И автопортрета е cool. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Дефендърите къртят!
И снимките са гот _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Пет Окт 25, 2013 2:42 pm Заглавие: |
|
|
:)) Привет!
Забравих се, както се казва :) От 3 години не бях пускал нищо. В интерес на истината 2 години не бях хващал и апарата. Реших да пробвам малко странични неща, да потърся себе си като личност, да си направя грешките и просто да си счупя главата, колкото се може повече пъти. Или с две думи "Да рискувам" :)
Няма да разказвам, какво точно съм правил последните 3 години, но накратко бях какво ли не. От фотограф станах уеб дизайнер, от уеб дизайнер станах интериорен дизайнер, от интериорен дизайнер станах организатор в една фирма за търговия на петрол, злато и валута... и накрая фотографията пак надделя.
През тези 3 години научих толкова много неща, че ако трябва да съм честен, се чувствам много пораснал, здраво стъпил на земята, защото с витаенето в облаците нищо не постигнах... и донякъде поумнял и качил 10тина килца отгоре! :))
Та така, след 3 години близо почивка от фотографията, последните 2 седмици реших да сменя малко жанра, да усетя нещо различно и да видя дали би се получило нещо.
Имам много пилешки хапки да папам, докато направя нещо качествено, но това е смисълът на форума... да се следи прогрес и да ти ръсят критики по тиквата :))
Надявам се всички вие сте Окей и да преуспявате с лекота :))
 _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|