Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP:Help me!(Samurai with a bird)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP:Help me!(Samurai with a bird)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 10:04 am    Заглавие: WIP:Help me!(Samurai with a bird) Отговорете с цитат

Abe tuka zabravih da postvam!!!!!!!Ta da mi pomognete.Opitvam se da napravq samurai ama ne moje da mi doide ideq ko da sloja za detail i background donqkude.Are ako nqkoi moje da mi pomogne neka go napravi.

Samo da se izvinq za slunceto v/u bluzata na samuraq.Ne e slojeno pravilno.Ako se opune bluzata to ne bi izglejdalo kruglo.Ama schitaite che
sum go opravil.
CkopnuoH

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami sloji na fona darveta s mnogo cwetowe kato proletno darwo...ili bambuk..moje i malka kasti4ka qponski stil ili ...nesto kato malko poto4e i ot onezi kammenite malki detaili koito prili4at na lampi kam zemqta....ili sloji samo golqma luna na fona i samuraia da e na skala..prilagam i pics moje da slojish luna ili slance w gorniq desen agal, tam mi se strywa nai swobodno i opravi senkite sprqmo towa tqlo:>
uspeh

Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EEE, 10x brato!Sa sum na rabota ama kato svursha sha se zahvana.Mnogo
se entusiezirah da go napravq.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
skynet

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az ne moga da risuvam, no vse pak nqkolko zabelejki:
pyrvo za pticata - izglejda mi tromava, kak leti? samuraq ima stranno izrajenie i sqkash ne e qsno nakyde gleda. vij za nqkoq druga fizionomiq da mu slojish, mislq shte stane po-dobre, i eventualno da izglejda po-myjestven toq samurai.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vij mnogo si prav za ochite i drugade sa mi go kazvali.Ami moje da opraq
pticata da izglejda po-slaba i malka.Obache mi e stranno kak razbra che
shte i e trudno da poleti?Ne me biva mnogo po jivotnite ama sha se postaraq da q napravq dobre.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a zasto ima samo 3 prystcheta...? profesionalen defekt moze bi.. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne znm ot kade go prerisuwas twa no prodalzaawai s uprazneniata.
gledam 4e ima nekwo mrdane napred ma moze mnogo powe4e.
skici ot natura.prewsdam:
twa ozna4awa w parka ili kadeto mozes sas skicnika w ruka da draskas do zahlas.samo s ba4kane stawat nestata.deistwai.
i
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pich, suvet ot mene - zareji q taq manga i se opitai da risuvash naturno kolkoto mojesh, kato veche mu hvanesh cakata, togava pravi takiva deformacii. Stava vupros nai veche za kosite i licata, koito mnogo ti smukvat kachestvoto na celite images. Naistina imash napreduk, produljavai da risuvash. Specialno za tozi image ramenata sa stranno izkriveni i izrajenieto mu e adski nelogichno i nerazbiraemo - dali izpitva panicheski ujas ot toq gulub ili mu se kefi do pripaduk, ili iska da mu othape glavata (moje da e fan na ozzy) ,ili ,nai-veroqtno, prosto se opitva da si razdviji malko cheliustta - ochite sa mu mnogo bezizrazni.Rukata mnogo kofti si q otriazal dolnata
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Choveche, ne sum mu otrqzal rukata ami tolkova mi e golqm scannera.
Sha go skaniram na 2 chasti i sha go suedinq v shopa.Shtqh da ti pratq PM
ama tuka sha go napravq.Ako mojesh mi prati nqkvi tutoriali za ocvetqvane na photoshopa ta da stana po-dobur.Ne iskam mnogo.A ne se
trevoji za glavata i ramenete kato stane ponedelnik se zahvshtam s WIP-a.
Znam che mangata ne e mnogo cool ama da si draskam neshto.Drone mi
zarucha neshto da napravq ta sled tova koeto vijdate pochvam s nego.
Ama za tva mi e nujno da se naucha da ocvetqvam na shopa.To i sa moga
ama ne sum mnogo dobur.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OOOOH priqtelju SS..ot kyde da zapo4nem, za6tot na teb ti trqbva lekarska pomo6t. Zapo4vame otgore nadolu da gledame za greshki:
1. Gyliba e vryz debeli4yk i trudno 6te leti, osven tova mai mu e po-golqma glavata. i krileta ako sa taka toi 6te trqbva da e deltaplaner i da do hvyrlqt ot visoko za da leti. A i kraka mu trqbva da e s4upen na 2-3 mesta za da e taka
2. Liceto na samuraq: Dostaty4no sa ti go komentirali kato lipsa na izrajenie v o4ite i mnogo stranna usta, ama mai ne si zabelqzal 4e i gornata 4eljust zybite za da sa taka, tvoq Samurai trqbva baq boi sys 6tanga da e ql prez 4eneto.
3.Ramenete mu sa stranno sviti nagore. Vse edno e s nqkolko 4ifta podplynki...
4. Rykata - za6to e samo s 3 prysta!? Ne mi kazvai 4e perspektivata gi kriela, za6toto sa gluposti ova:) Osven tova taq ryka ako taka q dyrji 6te go zaboli sled 2 sec. to4no.
5. Ne znam kak scanera ti reje kartinkite, ama rykata ot lakytq i do lakytq vse edno sa dve razli4ni ryce.
6. Vrata na Samuraq svyrshva pri uhoto mu, koeto go pravi mnogo tynyk.
7. Poraboti po detailite na kimonoto sy6to...i dryjkata na qponskite me4ove mnog rqdko e takava...
8.Na photoshop za da ne mojesh da ocvetqvash trqbva da si slqp invalid. Ne se hvali, 4e mojesh ami pravi ne6to:)
Tutorials v neta hilqdi za ocvetqvane, za oanatomiq, za manga ako 6tesh (za6toto tova koeto pravish dale4 ne e manga, a e novost v oblastta na 4oveshkata(i ne samo) anatomiq)
Imash napredyk no trqbva o6te mnoooog0 mnogoooo!
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Авг 16, 2003 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Suglasqvam se vednaga.Samo ne s tolkova qrost i zloba.Da ne sum te ograbil.
Ne znaeh che si stanal takuv kritik?Ama tva ne e zle de.
Are dai neshto novo da vidq.
Върнете се в началото
q_s

МнениеПуснато на: Нед Авг 17, 2003 4:23 pm    Заглавие: Re: WIP:Help me!(Samurai with a bird) Отговорете с цитат

Soul)S(urvivor написа:
Abe tuka zabravih da postvam!!!!!!!Ta da mi pomognete.Opitvam se da napravq samurai ama ne moje da mi doide ideq ko da sloja za detail i background donqkude.Are ako nqkoi moje da mi pomogne neka go napravi.

ще започна от самото начало>

гълъбът и самураят са по - несъвместима комбинация от съчетанието
нинджа - костенурка, ако искаш рисунката ти да е "японска" трябва да използваш образи характерни за японската култура например жерав;

изражението на човека (това определено не е самурай), е доста странно, ако целта ти е да нарисуваш именно самурай, потърси старателно (Интернет>Google) намери автентични самурайски одежди (кимоно също ше свърши работа) и ги прерисувай внимателно (не пропускай кожените ремъци ;)
направи изражението на лицето по- сдържано, и махни това слънце;

за фон използвай цъфнали вишневи дървета.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Авг 18, 2003 7:35 pm    Заглавие: Re: WIP:Help me!(Samurai with a bird) Отговорете с цитат

q_s написа:
.......
изражението на човека (това определено не е самурай), е доста странно, ...........

a towa?

a towa?
http://www.livia.per.sg/mgfff.html
ili towa
http://www.livia.per.sg/mgken.html
?
q_s

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 7:20 am    Заглавие: Re: WIP:Help me!(Samurai with a bird) Отговорете с цитат

towa, 4e sa s kimona i katani ne ozna4awa 4e sa samurai>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ying

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 19, 2003 11:48 pm    Заглавие: за косата Отговорете с цитат

По-точно прическата. Абсурд е самурай да е с вееща се рошава коса.

Виж Samurai Jack по Cartoon Network (примерно).
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto poopravih nqkoi neshta v risunkat ama ima oshte mnogo za dqlkane.
Tova ne e tochno samurai ama ne znaeh kak da krustq posta.Mnogo dobre
znam kak sa izglejdali samuraite.Tva e nqkakuv boec.

Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

предната ръка е много голяма, задната - много малка
дланта е голяма, пръстите - къси и все още е с 3 пръста
тази сянка на носа няма място там
главата на гълъба не е в ред, а и крачетата му, животинчето няма и кости в тия крила
веждата много назад отива и формата й трябва да се оправи
и т.н.
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Procheti malko za manga stila i togva govori.Bez sumnenie si prava v nqkoi otnosheniq.
Nadqvam se da moje da mi se iztrie povtorniq post.
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

точно тези неща важат и в мангата
нямам намерение да се джавкаме, просто ти показвам грешките да си ги оправиш
Върнете се в началото
kittin

МнениеПуснато на: Сря Авг 20, 2003 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SS, ti pyk mai triabva da prochetesh MNOGO za manga stila :)))))
az na tebe li kazah ili na onzi tvoi priatel ne pomnia, da prochetete edni knijki... okolo 7 na broi.. How to draw manga...
ama samo gledash da se opravdavash, a ne vzemesh da prochetesh neshto, da prerisuvash ako shtesh (ne e nujno da postvash kopiata :)) i da se nauchish nai-setne da risuvash gore-dolu snosno, a sled tova da mi govorish za tvoia si stil, shtoto sega useshtam kak nego shte mi spomenesh..

btw nosa e super vdlybnat s taia sianka. Kosata iavno e s baia gel... iiiii drugo niama da komentiram, ne che niama nujda.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети