Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:30 pm Заглавие: |
|
|
върти ми се един въпрос у тиквата:
колко ДВД-та с модели си си купил на Евърмоушън? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Zing защо ме нападаш веднага .... не съм го казвал с тон че са крадци и мръсници, всеки краде. Просто исках да го споделя с вас и да видя дали не си въобразявам че са копирали дизайна ми . Даже с удоволствие бих им го ренднал поне да изглежда по добре хе хе. Пийс[/quote] _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Ами това което ми се набива в очите е, че първо нямат нищо общо. Второ, дори и да беше едно към едно, какво от това? Сцена ли си пускал?
А и първия въпрос на Зинг е бая уместен. Колко си купил, че да се оплакваш? Какво са ти взели? :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Идята беше да изпреваря евентуално някой да не реши че съм копирал идята си оттам.. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Не се оплаквам пич даже се кефя донякъде ако е така . Нека да ме копират . Най наракя от кога чакам _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:15 pm Заглавие: |
|
|
de`Medici написа: | Zing защо ме нападаш веднага .... не съм го казвал с тон че са крадци и мръсници, всеки краде. Просто исках да го споделя с вас и да видя дали не си въобразявам че са копирали дизайна ми . Даже с удоволствие бих им го ренднал поне да изглежда по добре хе хе. Пийс |
Питам просто :)
шото ако беше купил 10 ДВД-та с техни модели, снимаш ги и пишеш гневен мейл започваш с вашта мама йебем поличку матерну и т.н. аз затва ли ви рана ве ей! Ше ще пратя целия Юри да ви огази с танковете! па тогава пиши по техния форум колко са лоши
а шом Евърмоушън са те копнали, значи си ГУД!
И вместо да им пишеш по форума драсни им един мейл и се разберете да им го изрендиш 1000 по-добре от тяхното и да го има твоето име или неков ДВД бонукс и хем ти феймъс хем те хапи! Нема нужда от мелодрами, извлечи ползва от ситуацията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:15 pm Заглавие: |
|
|
de`Medici написа: | Не се оплаквам пич даже се кефя донякъде ако е така . Нека да ме копират . Най наракя от кога чакам |
само се дръж за Земята, да не вземеш да се надуеш сега ! :)
Радвай се ... Бро, :) :) :) квото такова ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Mоже и да сте прави . Млко рязко реагирах тази сутрин като го видях. Явно ми се е насъбрало и от вчера кото си видях 4-5 интериора на страницата на неква фирма дето въобще не са ме питали...
http://www.mebeliobkov.com/ & реф http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=20468 ама да е само един ама то всичките им са мои... _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:23 pm Заглавие: |
|
|
еееееееееее, па - ставаш ФЕЙМЪС , кво ревеш ! :) :)
Чак да ти завиди човек ! :) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:26 pm Заглавие: |
|
|
еми на феймъз си!
кво лошо, мен не ме крадът :)
и не бързай да им се обаждаш, а отиди на място или с адвокатче ако ти се занимава с права авторски. И не скачай на евърмоушън, че и на тях им писнало ама много повече от теб, че те ако решат да ти скочат ще гледаш небето на полигони :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 5:34 pm Заглавие: |
|
|
ХА ха ок мерси за съвета. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 7:22 pm Заглавие: |
|
|
всички са нахвърлиха като хиени :))
нека и аз да си отхапа нещо , хората са прави то кой не копира :) аз го казвам с ръка на сърцето _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Прав е брат ми.
Аз не помна дали съм копирал нещо ма ако ми падне ша го копна веднага,щом е далавера неква
или нещо такова :P
абе копираите се яко че 2012 иде |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2010 8:26 pm Заглавие: |
|
|
На мен пък ми харесва повече варианта на евърмоушън! Композицията е балансирана, има обем и простор, чиста е. Твоето е претрупано с елементи, криво е, бая си мазал с фотошопа. Определено хората там са мислили като са направили тази сцена.
Понеже спомена някъде - дизайн, та да попитам. Не се ли нарича подреждането на някакви готови елементи - аранжиране, и как смяташ каква ли е разликата между аранжирането и дизайна. И друго ми е интересно, защо ли пък тези "плагиати" са решили да направят шкафчетата черни??? Дали пък не са преценили, че все пак във фризьорския салон има бои и други препарати? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2010 10:23 pm Заглавие: |
|
|
6a6o. Всеки има право на лош вкус. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|