Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imaginarium

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 9:56 pm Заглавие: Лого |
|
|
Здравейте,
присъсътвал съм в този форум под много имена и не мисля, че имам вече място в специализираните му секции след глупостите, които наприказвах неподготвен, но бих искал да покажа докъде съм стигнал последно време и нека модовете да си преценят.
http://www.behance.net/stanev
Вашите коментари са добре дошли.
Това е нивото ми в момента. Надявам се след още години и години на усилена практика да мога да достигна някакво начално ниво, след което да мога да продължа да се развивам.
Можете да видите не толкова представителни работи в блога ми:
http://pixator.blogspot.com/
И двете места ще се развиват с времето.
С уважение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Skromno up. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2010 11:50 am Заглавие: |
|
|
Този "ЪП" дето го цъкаш няма да ти помогне. :) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2010 10:26 pm Заглавие: |
|
|
predloji |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 6:14 am Заглавие: |
|
|
Хм.
Рисувам букви откакто се помня. Винаги съм бил запленен от смисъла на буквата и дълго съм нищил мистерията защо на картончето над дъската с "Д" има картинка именно на домат, а не на нещо друго. Винаги ми е било много интересно защо последователността на буквите във финикийската азбука е била именно тази, която е ( отговора открих впоследствие ). Пиша с различни шрифтове на кирилица и на латиница. За мен шрифтът винаги е бил изключителна магия.
За момента имам щастието да си изкарвам хляба с това си увлечение и се надявам някой ден да работя за Ерик Шпикерман или в някоя японска дигитална шрифтолеярна. пазя числото на годините си за себе си. кандидатствам за "Лого и шрифт" с шрифтове.
Ето нещо за понеделника:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|