Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Без външен монитор нормална работа на лаптоп не може да се върши. | в тука не си прав, от три години почти всичко си прая само на лаптопа и си е супер и за кад и моделиране и т.н. говорим за екран с висока резолюция - моя е 1920 на 1200
тва HP е на много! добра цена, само за ХР драйверите са проблем, че не се поддържа вече - скоро преинсталирах едно НР и беше два дена търсене на драйвери :) Но пък уин 7 си върви супер :)
Иначе - ако купуваш НР - чекни в гугъл модела за проблеми, доколкото помня, имаха някви грижи с видеокарти и т.н. - двама приятели се париха. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм с HP ProBook 4710s - видеокартата е малко по-слаба от колкото трябва, но досега не iе имало нещо което да ми направи проблем в това отношение. Със сигурност има и нов модел от същата серия, може да го погледнеш - цената ще е около посочената от теб. Не на последно място тази серия са с матови дисплей, което за мен е много важно, но други хора не държат на това. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|