Graphilla.com :: Преглед на тема - Лаптоп

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лаптоп
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Без външен монитор нормална работа на лаптоп не може да се върши.
в тука не си прав, от три години почти всичко си прая само на лаптопа и си е супер и за кад и моделиране и т.н. говорим за екран с висока резолюция - моя е 1920 на 1200

тва HP е на много! добра цена, само за ХР драйверите са проблем, че не се поддържа вече - скоро преинсталирах едно НР и беше два дена търсене на драйвери :) Но пък уин 7 си върви супер :)
Иначе - ако купуваш НР - чекни в гугъл модела за проблеми, доколкото помня, имаха някви грижи с видеокарти и т.н. - двама приятели се париха.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Deskov

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм с HP ProBook 4710s - видеокартата е малко по-слаба от колкото трябва, но досега не iе имало нещо което да ми направи проблем в това отношение. Със сигурност има и нов модел от същата серия, може да го погледнеш - цената ще е около посочената от теб. Не на последно място тази серия са с матови дисплей, което за мен е много важно, но други хора не държат на това.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети