Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне графики и илюстрации

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне графики и илюстрации

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 18, 2010 5:32 pm    Заглавие: Представяне графики и илюстрации Отговорете с цитат

Ами здравейте, работя графичен дизайн и реклама, и уча последна година маркетинг. Преди съм ходил на уроци по рисуване.

wacom volito 2. Няма овърпейнти тук, въпреки че преди години като свиквах с таблета съм пробвал.
1.

2.

3. Това много ми се ще да го довърша и да поправя някои неща, като различните ириси например

4.
следващото е tribute към Demon_hunter, бях му го показал и на лични

5.

6.
[/img]

7.

8.

9.

10.

11.
темпера

Angell123

МнениеПуснато на: Съб Дек 18, 2010 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено имаш потенциал, но трябва да се задълбочиш много повече в това, което изобразяваш. Продължавай да постваш. За сега за мен все още си на твърде посредствено ниво.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cutepoison

МнениеПуснато на: Пон Дек 20, 2010 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за коментара..мен лично повече би ми било от полза стабилно критика да получа отколкото права за даден форум :)

Тука експерименти в пейнтър

на тази доста време съм отделил и се радвам, че получих най-голямото възможно признание, а именно-самият Фред Дърст се изкефи на рисунката (той е доста активен из facebook, twitter, така че да-имаше как да я види :) photoshop + artrage

cutepoison

МнениеПуснато на: Пет Дек 24, 2010 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

няк'ви насоки..?? някой, нещо..?
Angell123

МнениеПуснато на: Съб Дек 25, 2010 12:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Все още нещата ти са трудни за коментиране. Всички са доста различни едно от друго. Луташ се в стиловете, което е нормално на тоя етап. Рисувай от натура или от снимки, изучавай реалността, гледай какво правят най-добрите и се вдъхновявай. Продължавай да твориш и поствай само най-завършенитв ти неща и като достигнеш едно задоволително ниво ще е по лесно да ти бъде дадена конкретна насока.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cutepoison

МнениеПуснато на: Нед Яну 09, 2011 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз мисля, че на всяко ниво може да се дадат конкретни насоки, даже може би колкото по-зле са нещата толкова повече неща могат да се кажат.
било за цвят, композиция, мазки и т.н.
ducklin-th

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Яну 09, 2011 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://img.photobucket.com/albums/v202/bizkitfan/greenish3a.jpg

много бяло в очите,
не мога да разбера от къде идва светлината
като цяло май ти липсва академичното изучаване на рисуването на фигура и глава. пробвай по-задълбочени етюди под надзора на добър преподавател
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети