Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Purblind

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 5:49 pm Заглавие: Драсканици. |
|
|
Здравейте! Аз съм Виктория и наскоро навърших 15. Понеже от доста време имам интерес към рисуването, се заех по - сериозно. Не съм добра колкото вас, но се надявам, вие давайки ми обективни мнения, да ми помогнете да се развия в тази област и може би след време да стана concept artist, със много практика.
Това са две мои...драсканици, на таблет. Благодаря за мненията, предварително.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 6:39 pm Заглавие: |
|
|
конструкция, пропорции и анатомични рисунки... на това трябва да наблегнеш за да почнат да се получават нещата... намери си книги и материали с анатомични рисунки. гладай повече арт не манга или анимета... в интернет бъка от материали. гледането и подражаване на аниме или манга преди да си научила основите може да те увреди още в началото преди да се изградиш като художник и концепт артист.
започни с гледане на качествен арт...
http://conceptart.org/forums/ тук има и доста слаби неща но има някой автори които инспирират
http://frankfrazetta.org/ бог да го прости Франк! остави ни велико наследство!
тук от време на време се изсипват интересни неща:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16519
тези двете книги мисля че може да се намерят сканирани в нета:
http://www.book.store.bg/search?srchstr=%C3%EE%E4%F4%F0%E8%E4%20%C1%E0%EC%E5%F1&sin=1 _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Purblind

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 3:03 am Заглавие: |
|
|
Благодаря много за съветите! Вече имам пластична анатомия на Бамес, и ако нямате нищо против бих искала да коментирате -
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 11:15 am Заглавие: |
|
|
Няма да се научиш да рисуваш хващайки директно таблета или ако го направиш ще стане по трудния начин. Имаш достатъчно време пред себе си за да бързваш излишно. Още си на етап за молив и скицник. Мазането на фотошоп, факта, че имаш таблет, подръжанието и копирането на стилове които те кефят, без необходимата основа, може сериозно да забави развитието ти, както и сериозно да увреди възппиятието, вкуса, и себеоценката ти. Назад към белия лист и моливчето! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 12:15 pm Заглавие: |
|
|
при теб ще се получат нещата... в последната работа въпреки че имаш анатомични и конструктивни грешки като колорит и подход е приятна. продължавай! само с усилена работа ще се научиш.. то е един вид занаят... но основа мисля имаш.
за стъди мога да ти препоръчам гледайки някой филм и ако ти хареса някой кадър просто го остави на пауза или си направи скриншот и го ползвай за референс...
Велинов е прав, рисувай повече на хартия с молив... бързи скици от натура или както споменах референс от тук там... така ще ти се обиграе ръката и линията...
Успех! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Purblind

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 6:15 pm Заглавие: >.> |
|
|
Тъй като измина половин година реших да постна отново някои неща, макар и стари. И понеже изгубих всякакво вдъхновние и нищо не ми се получава се надявам на хубави критики.
Също така се нуждая от съвет. Колкото и да рисувам очи, носове, какво ли не пак го докарвам на някакъв далеч от реализма стил
Всичките неща са стари с лошо качество, съжалявам за което, не са кой знае какво нищо не показвам, но повечето скици имам навика да хвърлям |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Имаш голям потенциал, давай смело. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DragonG
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Keep it up, Викчи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 9:26 am Заглавие: |
|
|
Аз ако можех да рисувам така на шестнайсет... ! Продължавай в същия дух и само по-добре ще стават нещата! _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paco_00

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Purblind