Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
radokop
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 10:05 am Заглавие: Войн |
|
|
Здравейте, пускам си и аз война да си кажете какво мислите. По скулпта не е много довършен, текстурите също са набързо, но до тук си отделих време да го направя.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 10:37 am Заглавие: |
|
|
Мен страшно ме радва .. има ли вариянт да го пуснеш на по голямо шота от вюпорта горе ?
Mudbox нали ? _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 10:58 am Заглавие: |
|
|
Много приятно като скълп, но според мен концептуално нещата не се връзват. Типажа е много добър, но някак си всичко е добре до началото на торса. Имаш страхотна деформация в трупа, но тя приключва в таза. Краката са тромави и по скоро са на 'Давид', отколкото на този войн. Щеше да му отива една обратна става и по-хилави крачета, като стъпката му остане голяма и мощна. Пробвай... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galero
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 11:14 am Заглавие: |
|
|
Много готино моделчето браво,верно краката малко се цепат,но и така е много добре:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 2:29 pm Заглавие: |
|
|
много готино става браво ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo priatno modelche:) ima i dosta interesna fizionomia s specifichno izlachvane:))) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Абе и аз за краката си мислех но пък от друга страна цялото нещо дето се усеща като нередно по скоро му придава някаква уникалност по един де да знам .. правилен начин :}.
Баси май не се обосновах много добре ;}. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 4:25 pm Заглавие: |
|
|
на мен си ми седи добре, има с някакъв собствен пластичен стил :)
леко са ми дразнещи само пръстите на краката
успех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rikishi

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Красота! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radokop
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Мерси на всички!
Mudbox e, да, такова беше условието на конкурса. Готино се работи ама към края взе много да ми крашва. Като цяло се занимавах повече с технически проблеми по програмата отколкото да скулптвам и да вкарам повече детайл.
Velinov, пускам една снимка още от първоначалната ми идея, като цяло доста по хилав беше и краката повече ми харесваха, то и самата идея ми беше да е не толкова тромав както сега, а да изглежда по изпънат и източен, някак си бърз и в същото време мощен, и разни други елементи имаше, които да подкрепят идеята ама не ми стигна време да ги направя.
А тук пускам една още по първа идея. Не съм сигурен към коя точно трябваше да се насоча.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 7:40 pm Заглавие: |
|
|
гот пластика!
и аз кат Велинов имам резерви за самия концепт... по принцип кат се правят такива изчанчени керактъри все пак е добре да има няква хармония в пропорциите. както главата е малка и заострена би било добре да направиш тънки крака от коляното надолу. така и ръцете и дланите ще изпъкнат като детайл. това с опашката е гот идя че ще поразчупи силуета на типажа.. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 1:24 am Заглавие: |
|
|
и на мен ми харесва пластиката - много приятно се получава..
съгласен съм, че липсва логика на характера... аз бих се хванал за костните плочки на челото - оттам тръгват към врата и после надолу - един вид - хибрид между човек и влечуго... така ще стане леко изгърбен, но гъвкав и в този аспект, обърнатите стави само ще помогнат за да бъде уникален. Може и да не са обърнати, просто хорилото да е издължено... направи му история, която да се чете докато го гледаш - в какви условия живее, защо има костни плочки и опашка (плавници).. може би хриле? в смисъл - еволюция от земноводно, може закърнели ципи или крила,кожени торби - колкото повече специфика, толкова ще е по-убедителен.
А с пластиката, това просто ще го изстреля :)
давай! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 9:26 am Заглавие: |
|
|
много добра работа. Мисля че варианта който е с опашката повече ми харесва. Особенно стъпалата са се получили по-сполучливо. Но като цяло, има заряд в работата, а изпълнението е върха. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shvarc
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 9:57 am Заглавие: |
|
|
мен ме кефи! браво!!! |
|