Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bekyarov

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 1:09 pm Заглавие: |
|
|
идеята не е разтворена книга, просто придава повече ред линията, не разбрах кои картинки не са подравнени (доста се старах всичко да е подравнено) иначе за преповтарянето си прав :D въобще не съм го забелязал това :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 1:59 pm Заглавие: |
|
|
катинки иконки бутони се тая... за тях става дума _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2011 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Последния проект по който работих :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 12:38 am Заглавие: |
|
|
bump :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 2:24 am Заглавие: |
|
|
тоя не става :) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Chef написа: | тоя не става :) |
ха мерси за градиванта критика :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 3:50 pm Заглавие: |
|
|
за нищо :) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chester

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло не са ти зле нещата. Доста template-ски седят обаче. Такива layout-и с лопати да ги ринеш напоследък. Добре е да гледаш и да копираш докато си изградиш някакъв стил, но ти препоръчвам да се поразровиш в по интересни галерии, като тази например http://www.webcreme.com/
Конкретно за последния layout моите впечатления са следните:
- много ми сивее всичко
- това "последни" доста ме дразни така обърнато, а и на цялата тази зона и трябва повечеко контраст. В момента не я различавам от долните редове с продукти
- заглавията във footer-a им трябва повече въздух отгоре и отдолу _________________ RelationshipGames in Facebook |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2011 12:32 am Заглавие: |
|
|
chester написа: | Като цяло не са ти зле нещата. Доста template-ски седят обаче. Такива layout-и с лопати да ги ринеш напоследък. Добре е да гледаш и да копираш докато си изградиш някакъв стил, но ти препоръчвам да се поразровиш в по интересни галерии, като тази например http://www.webcreme.com/
Конкретно за последния layout моите впечатления са следните:
- много ми сивее всичко
- това "последни" доста ме дразни така обърнато, а и на цялата тази зона и трябва повечеко контраст. В момента не я различавам от долните редове с продукти
- заглавията във footer-a им трябва повече въздух отгоре и отдолу |
Мерси за мнението, имам още доста време за да си изградя стил. Засега избягвам да правя еднакви дизайни и гледам първо да си свърша работата на уеб дизайнер, като превръщам идеите на клиента в .pdf формат :).
Не виждам нищо темплейтско в последния дизайн, и незнам дали е въобще трябва да се използва подобна дума, защото е равна на "не става" което не ми помага. Забелязвам че последно време на всичко се лепва този етикет, за това моля ако още някой го мисли това, поне да се напише обяснение, кое е темплейтско. Защото ако го няма това обяснение, не ми помагате да подобря дизайна, а просто ми казвате, че е зле. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 5:58 pm Заглавие: |
|
|
леко подобрена версия на миналия дизайн и скоро ще кача два нови дизайна :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ето го най-новото творение :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2011 12:45 am Заглавие: |
|
|
хедъра на последното не е добре. Също и бекграунда зад текста дето е с наклонени чертички-по-скоро пречи отколкото да ти помага за нещо. 2670 какво? Тая икона дето е за shut down, горе дясно в хедъра...1. много ме дразни как за милиметър се застъпва с РСС/туитър иконките-нито има място, нито ги застъпва хубаво. По-добре си я дигни нагоре, няма смисъл да е там и 2. Стила на тия крила, такова едно мастилено, нямат нищо общо с останалия дизайн. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 12:00 am Заглавие: |
|
|
Известна доза самокритичност би ти била много полезна. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2011 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2011 10:10 am Заглавие: |
|
|
Това е сайт, за уеб анализи. Задачата беше single-page уеб сайт с свежи цветове. Логото е на Стеник, защото това е задача от стажанстката им програма :)
-изтрито- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2011 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Обърни внимание на отстоянията и ползвай grid... И се забъркай с шрифтове малко, научи кои с кои се мешат и по колко шрифта да имаш в сайта... И респктивно кой за какво ще го ползваш. В дизайна с айфона тоя beaten up шрифт е все едно да сложиш лачения айфон в ръчичката на Хълк :) Което не е лощо, но ти не изглеждаш да гониш такъв ефект в този случей?
За сега показваш познания по фотошоп, не точно уеб дизайн. Не го приемай като заяждане. Мисля че за 15 си в добра позиция да се изстреляш колкото си искаш :) добре дошъл от мен! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2011 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Обърни внимание на отстоянията и ползвай grid... И се забъркай с шрифтове малко, научи кои с кои се мешат и по колко шрифта да имаш в сайта... И респктивно кой за какво ще го ползваш. В дизайна с айфона тоя beaten up шрифт е все едно да сложиш лачения айфон в ръчичката на Хълк :) Което не е лощо, но ти не изглеждаш да гониш такъв ефект в този случей?
За сега показваш познания по фотошоп, не точно уеб дизайн. Не го приемай като заяждане. Мисля че за 15 си в добра позиция да се изстреляш колкото си искаш :) добре дошъл от мен! |
Не рабрах, кой шрифт не ти харесва и защо? Както и конкретен проблем с отстоянията. Предпочитам конкретни, критики към конкретни места от дизайните, за да могат да се поправят, ако има нужда. И повече наблягам за критиките с отстоянията, защото при шрифтовете често е въпрос на вкус и на виждане. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 10:01 am Заглавие: |
|
|
bekyarov написа: | Дими написа: | Обърни внимание на отстоянията и ползвай grid... И се забъркай с шрифтове малко, научи кои с кои се мешат и по колко шрифта да имаш в сайта... И респктивно кой за какво ще го ползваш. В дизайна с айфона тоя beaten up шрифт е все едно да сложиш лачения айфон в ръчичката на Хълк :) Което не е лощо, но ти не изглеждаш да гониш такъв ефект в този случей?
За сега показваш познания по фотошоп, не точно уеб дизайн. Не го приемай като заяждане. Мисля че за 15 си в добра позиция да се изстреляш колкото си искаш :) добре дошъл от мен! |
Не рабрах, кой шрифт не ти харесва и защо? Както и конкретен проблем с отстоянията. Предпочитам конкретни, критики към конкретни места от дизайните, за да могат да се поправят, ако има нужда. И повече наблягам за критиките с отстоянията, защото при шрифтовете често е въпрос на вкус и на виждане. :) |
Не е въпрос на вкус, интерфейс-а не е арт че да говорим за "вкус и виждане".
Въпрос на ползваемост е :/
Пусни си screenshot с guide-oвете и ще показваме конкретни отстояния :)
Не се пали, Remain cool! :) Аз ти казвам конкретни неща които се повтарят в дизайните, и мисля че можеш да ги направиш по-добре. От там топката е в теб... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | bekyarov написа: | Дими написа: | Обърни внимание на отстоянията и ползвай grid... И се забъркай с шрифтове малко, научи кои с кои се мешат и по колко шрифта да имаш в сайта... И респктивно кой за какво ще го ползваш. В дизайна с айфона тоя beaten up шрифт е все едно да сложиш лачения айфон в ръчичката на Хълк :) Което не е лощо, но ти не изглеждаш да гониш такъв ефект в този случей?
Не е въпрос на вкус, интерфейс-а не е арт че да говорим за "вкус и виждане".
Въпрос на ползваемост е :/
Пусни си screenshot с guide-oвете и ще показваме конкретни отстояния :)
Не се пали, Remain cool! :) Аз ти казвам конкретни неща които се повтарят в дизайните, и мисля че можеш да ги направиш по-добре. От там топката е в теб... | Не разбирам, по какво разбра, че се паля или че не съм спокоен. Просто, когато искам да поправя нещо трябва да знам къде е грешката :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Ако продължавате да се цитирате по тоя начин формата на цитатите ще придобият странни очертания :Р _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|