Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP:Help me!(Samurai with a bird)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP:Help me!(Samurai with a bird)
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Alex

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2003 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Znam che silata mi e drugade, ama ponezhe sam risuval poveche ot 15 godini se pak moga da spodelia:

Be mnooogo zle bre man, prerisuvai Bames parvo, posle pravi skici za po 1 min i skici za po 30sec na golo tialo (mangata idva sled tva) pa posle ni gubi vremeto.....
Stoi si tuka, dzitkai si, uchi se, ama ne prevrushtai edin kup hora v prepodavateli za 4-5 klas po risuvane v nekoe kvartalno daskalo.

Az si vikah "stoi si , trai si..." ama kato gledam kolko hora ti otgovariat se seshtam che mai ti poveche si pisal po temata otkolkoto risuval, ta zatva si pozvolih i az da pisha za koeto mai veche sazhaliavam...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети