Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fusion

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2011 2:42 pm    Заглавие: 3D Отговорете с цитат

Здравейте, форума го следя от не помня вече, а конкретно мерака ми е за 3D секцията. Професионално се занимавам предимно с моделинг - няма много интересни неща за показване (ако не ви се гледат мрежи и UV mapping), рендери и интериори по-рядко:

Някакви свободни неща:

Няои са доста старички, но като цяло не мисля да ви занимавам с интериори, а интереса ми е насочен в момента предимно към Z-brush, и се надявам ако ме допуснете в секцията, там да си дялкам проблемите с тази програма.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 20, 2011 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1-дърветата тръгват много странно от пода..бива да им сложиш малки градинки около тях..също дъските не са много добре като материал. Вдигни АА.

2 - това бял паркет ли е? Каквото и да е не прилича на плочки..а около басейн е удачно плочки да има.

3-този ми харесва най-много, като изключим мраморната стена.. не ми се вързва с тоя минимал. Фона също много си го десатурирал и синее, докато 3Д-то ти червенее..бутни ми примерно и на него червеното надолу.

5-сложи вертикал шифт на камерата...също сенките през щорите са ти много резки, направи ги с лека преливка по края. Имаш доста малко рефлекции из 3те вида плочки, а освен ако не са някви матови би трябвало да има още огледалност по стените ;)

Последното също има потенциал..бих искал да го видя от земята, цялото в бетон и стъкло :)
fusion

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2011 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Старички са, сега и аз си виждам доста неща за оправяне, просто напоследък само моделиране и то на не кой знае колко интересни неща
мебели, мивки etc.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Май 25, 2011 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

имаш права за 3D секцията - добре дошъл :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети