Graphilla.com :: Преглед на тема - Привет от мен

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Привет от мен

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
neri_cherry

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:02 pm    Заглавие: Привет от мен Отговорете с цитат

Аз съм интериорен дизайнер- ползвам салбинко МАкс с VRAY за интериорните ми рендери- искам да науча нови неща, да си вдигна нивото лекинко поне и надявам се да срещна нови приятелчета- това е- супер много ще се радвам който ми пише - дава съвети и тн- аз пък ще питам- вече видях много прекрасни неща тука. та така))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:36 pm    Заглавие: Забравих да кача рендери...(( Отговорете с цитат

Просто се отпелснах- та ето последните ми неща - коридорчето дето качвам го рендих оня и хич не го харесавам - за разлика от клиентите ми..)))

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 12:41 pm    Заглавие: И е това съм го правила вече мисля отдавна като портофлио Отговорете с цитат

http://www.youtube.com/user/renkatarenkata#p/u/4/gS-mSDargwk
Върнете се в началото
sixide

Местожителство: Heidelberg, Germany

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

v portfolioto ti mislia imash po hubavi neshta ot tuk pokazanite...pusni i po golemi renderi, tezi triabva s lupata da gi gledame...
Върнете се в началото
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами аз да не задръстя тука- е сега ще кача и тия, и по стари - иначе да - преди по ги нацелвах рендерите- напоследък-ц..(
Върнете се в началото
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

снимки- да добавя снимките ми ги прави една приятелка- не са мои- просто така или иначе се представям - та...

Върнете се в началото
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и по старите неща- които по си ги харесвам-- някак

Върнете се в началото
Imaginarium

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изплакнах си очите, благодаря :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
neri_cherry

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2011 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мда - и си търся работа всъщност..засега- иначе се радвам че на някой му харесва- ма трябва още дялкане..)))))))
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2011 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За първи път виждам интериор поднесен по диагонал, дислайк!
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети