Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
preslava79
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 4:21 pm Заглавие: Tърся курс по Photoshop |
|
|
Здравейте,
Търся курс по Photoshop в София, но понеже се натъквам само на някакви двуседмични курсчета, които не звучат много сериозно, реших да попитам тук в graphilla, и се надявам да получа добър съвет.
Имам предвид курс от А до Я - професионален.
Мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Трудна работа.
Тези които могат нямат време, а и се вкисват, ставайки "все по-сърдити старчета". Отделно няма на света човек, който да те научи да работиш на фотошоп, освен по начина който той предпочита. В чужбина лекторите имат една приказка "експериментирайте и открийте своя начин", която обикновено ми спича червата, но също така означава и да не те е страх да пробваш, току виж разкриеш повече за природата на светлината (а това една от "тайните" на тая програма - работи със светлина, не с цветове).
Практиката е най-добрия учител.
В практиката се появяват конкретните въпроси а на тях вкиснато-сърдитите старчета отговарят - гъдълка им самочувствието че го знаят това.
Гъдъл-гъдъл. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2011 9:25 am Заглавие: |
|
|
софтуер се учи сам.. абсолютно спокойно. с ровене по и-нет, книжки, внимателно гледане на крайния резултат на големите...
1. софтуера е тул.. решаваш какво искаш да направиш и търсиш с конкретния тул дали може да се направи.
2. 2 седмици са напъно достатъчни за да схванеш в основи какво може конкретния тул.. в случая фотошоп.. след туй всичко идва от експерименти и работа... тея основи може да ги научиш и с гледане на туториали... абсолютно спокойно...
3. хващайки тея принципи след това ще може да работиш с подобен софтуер за все по кратко време...
- това е начина по който сам съм се учил на времето... нямаше кой да дойде да ми каже пинизи... повечето бяхме така...
Успех!
а ако ти трябва сертификат... ем мини някой и друг курс... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|