Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tachov
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 3:04 pm Заглавие: сайт за клиника |
|
|
По повод предишният ми пост във категория "Представяне", където бях критикуван с основание, прилагам сайта в нов вид.
стар проект:
и съответно новият проект:
Благодаря за одобрението ми, и се надявам по-бързичко да наваксам в проектите, относно скучността и собственият стил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 3:32 pm Заглавие: |
|
|
моето скромно мнение е ,че новия не е по-добре. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 4:03 pm Заглавие: |
|
|
хаотично е първото впечатление.
1. никога не прави такива цветови комбинации.. имам в предвид това синьо, оранж/охра и това червено! ... всичко това на куп не е добро съчетание на цветове.
2. при положение че бейз цвета е това синьп хвърлениете сенки които си пуснал от черно много дразнят...
на същото мнение съм.. въпреки че не ми допада 1-та версия много по-добре е е тази новата _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tachov
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 7:23 pm Заглавие: |
|
|
И на мен лично ми се искаше да се доразработи първият вариант, но нещата не зависят много от мен. Прилагам нещата, които дразнеха - а колкото до хаотизма - може би трябва да наблегна на сериозно преструктуриране.
Прилагам промените все пак.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tachov
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност сайтът не е за клиника - по скоро за персонален за доктора и екипът му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2011 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Червеният маусовър беше по-ясен и седеше по-добре. Всички текстове ти едреят а и елементите не следват добре една и съща логика това спомага за хаотичния изглед също.
Трябва изцяло да го преподредиш лейаута защото на 1024x768 дори менюто ти е извън видимото поле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tachov
|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, ще се поправим... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tachov
|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, ще се поправим... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lovely

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 5:08 pm Заглавие: lovley sites |
|
|
И по мое мнение, новия вариант не печели много пред стария, наистина са използвани повече цвят и форма, но доста от елементите са прекалено "изразени". _________________ Portfolio>> WWW.GOODBG.COM |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 6:44 pm Заглавие: |
|
|
Tова маниерно подгъване на определени елементи което явно е модерно е толкова кофти, колкото да ползваш комик санс примерно! За мен и двата варианта са крайно неприятни. Бих започнал наново на твое място. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|