Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dosadnika
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2003 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Az licho silno se draznia ot tonirani snimki, makar i da sam zabeliazal, che mnogo chesto se pravi v web-a. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2003 4:42 pm Заглавие: |
|
|
mi mnogo shte se saglasq s teb i na men ne mi haresva
no klientite mi dadoha tezi
koito sa s razli4en kontrast cvetnost snimani po razli4no vreme i slan4eva svetlina i t.n.n ( abe opravdanieto si e kato zadnika vseki si go ima )
ama az da si kaja vse pak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 2:31 am Заглавие: |
|
|
teia nadpisi otgore...v purvia momet az si pomislih che sa nekakvo menu za markite...dali e tova ili ne... ne sa znae...
toia font za menuto mene ne mi e nai podhodiashtia za tzelta..pa i nasekade nego treskash ne e redno mai tui mi sa struva, inache designa mnogo nabluskan s text...i malko bie na vestnik 3-ta vuzrast design...2snimki..text...2 snimki text...
dai mu malko oshte edin color na toia design..mnou sinio..oshte ta vleche kum moreto mai:)
opa..chakai che otvorih drugia page deto si go dal..tam drug font za menuto gore ??? shto? na seka stranitza razlichen font li she slagash??? i otde go izkara sia toia boldnat font s zeleno i cherno??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 2:14 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | teia nadpisi otgore...v purvia momet az si pomislih che sa nekakvo menu za markite...dali e tova ili ne... ne sa znae...
toia font za menuto mene ne mi e nai podhodiashtia za tzelta..pa i nasekade nego treskash ne e redno mai tui mi sa struva, inache designa mnogo nabluskan s text...i malko bie na vestnik 3-ta vuzrast design...2snimki..text...2 snimki text...
dai mu malko oshte edin color na toia design..mnou sinio..oshte ta vleche kum moreto mai:)
opa..chakai che otvorih drugia page deto si go dal..tam drug font za menuto gore ??? shto? na seka stranitza razlichen font li she slagash??? i otde go izkara sia toia boldnat font s zeleno i cherno??? |
Mi oh 4e e monogamno monogamno si e ( az za moreto me vle4e non stop ).
Ideq ta mi beshe 4e kato se nabluskat edna kofa snimki ( koj znae kak snimani shte stane dostata4no shareno )
ideqta e 4e kienta shte blaska kartinki i tekst. Ne mojah da go ubedq za ideqta kartinkite da sa po malki i ako nqkoj iska da si klikne i da se izvadi kartinkata v pop up4e . ( spored men po malkite kartinki se vadqt po lesno )
Shto se otnasq za vestnika taka si e
i taka shte bude Kartinka tekst kartinka teks ( klienta editva v web prilojenie ) pulni baza danni
i lsed tova se generira HTML
ne znam i az kakvo da kaja |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Shto se otnasq za fontovete
nqma da gi smenqm vav vsqka stranica estestvenno
prosto sa dva razli4ni dizajna
ili po to4no edin dizajn s malki korekcii |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Малко по-чисти цветове горе в хоризонталните линии на header-a. Светлите хоризонтални линии горе нямат особена функция, така че можеш да ги разкараш...И вариант 2 е значително по-добре. Толкова проста навигация можеш да я направиш и с antialiased font - 5-6 menuitems не са толкова много. И TextTitle забрави да го пишеш с черно и зелено, при положение, че целия сайт ти е син, сиво-син. Бе изобщо - как ти дойде тва зелено на акъла, нправо ти се чудя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 10:43 pm Заглавие: |
|
|
d-phrag написа: | Малко по-чисти цветове горе в хоризонталните линии на header-a. Светлите хоризонтални линии горе нямат особена функция, така че можеш да ги разкараш...И вариант 2 е значително по-добре. Толкова проста навигация можеш да я направиш и с antialiased font - 5-6 menuitems не са толкова много. И TextTitle забрави да го пишеш с черно и зелено, при положение, че целия сайт ти е син, сиво-син. Бе изобщо - как ти дойде тва зелено на акъла, нправо ти се чудя... |
Oh mersi mnogo shte posledvam saveta
ami za zelenoto ne znam ka to nali znaesh 4e glupostta idva sama nenadejno i nqkaksi ot vatre ( ej taq misal da zema da si q zapisha ) : )))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|