Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piperkov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 4:55 pm Заглавие: Re: Алегро Корпоративен сайт |
|
|
piperkov написа: | http://blog.prodavalnik.com/wp-content/uploads/2011/09/index_allegro.html
мокъп |
Като цяло хедъра нещо не ми седи. Изглежда доста незавършен.
Менюто според мен трябваше да е наобратно. Което е селект да е изпъкнало и да е оранжево ;)
Хубава заигравка с ръцете, но не мислиш ли, че над тях има прекалено много бяло празно пространство.
Страничните стрелки аз бих пробвал с някои по заоблени. По-добре ще седи на кръглия бутон от долу.
Долу между кутийките и а горе ръцете пак ми се струва, че има прекалено голямо разстояние. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Не съм съгласен за логиката ти в бутоните, оранжевите бутони са действието, страницата е на начало и бутонът е натиснат надолу (има вътрешна сянка и т.н), защото си на тази секция в момента. Останалите са избор.
В шоукейса има толкова въздух щото не съм сложил реално preview какво ще има.
За стрелките съм съгласен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2011 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Дизайна щеше да е по-изчистен, ако hover-a беше regular (дори да не е логично). Лентата в хедъра според мен трябва да е с няколко пиксела по-малко, дизайна ме кефи до края на съдържанието нещо не е завършен добре.
Сега видях и малък дефект, в всеки от белите боксове си отставил едно пискелче да виси :)
http://img840.imageshack.us/img840/6573/sdadasdd.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lovely

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 2:46 pm Заглавие: Малко коментар и от мене |
|
|
Изчистено стои и подбора на бяло-сиво-оранжево е добър. Може малко да се намалят ефектите, оранжевото е много активно в долната част на сайта и бутоните "прочети повече" са по-активни от заглавията на модулите. Шрифта може да бъде избран по-интересен особенно в изречението над каросела. Снимката също би могла да е друга _________________ Portfolio>> WWW.GOODBG.COM |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|