Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imaginarium

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 10:55 pm Заглавие: |
|
|
+1
Имай и предвид, че ти като дизайнер сама по себе си си бранд. Несериозно е да ползваш e-mail-а си като юзър, особено ако попаднеш на клиент, който е против барса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
barca.4ever@abv.bg
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 8:04 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | R в 28мото е палаво :)
Пробвай да правиш прости неща... с максимално нисък брой на nodes, и в BW, за да си изчистиш формите първо. Така ще почнеш да ги правиш изящни (разбирай - така че да не мога да видя веднага къде да са ти нодовете)... Гледай в детайлите дали всичко е чисто и опростено, масово забелязвам разни връхчета и засичания на curves... |
Благодаря много са съветите. Но някои термини не са ми много ясни - nodes са свързващите точките, нали, а curves - извивките. А къде се засичат curves? А BW какво е? Моля ви давайте примери за грешки. Или пък някакви материали (уроци, специални сайтове, статии), които да ми разкрият същността на нещата. Техники при изработката на лого; гледах някакви мрежи, подравнявания... тук някъде из форума, които не използвам при работа, а може би трябва...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
barca.4ever@abv.bg
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 8:07 am Заглавие: |
|
|
Imaginarium написа: | +1
Имай и предвид, че ти като дизайнер сама по себе си си бранд. Несериозно е да ползваш e-mail-а си като юзър, особено ако попаднеш на клиент, който е против барса. |
Знам, без да искам се е получило така. Уж написах само barca.4ever, а не целия имейл (той беше изписан в полето за имейл), но как се е получило идея си нямам. Опитах да го променя, но разбира се, че не става. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 6:49 pm Заглавие: |
|
|
На този curve има 6 nodes. Не знам на БГ как ги превеждат тия неща...
BW - черно-бяло...
Мисля че на този етап трябва пак да показваш неща, имайки впредвид нещатата които ти изписаха хората! ;)
Успех :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2011 9:48 am Заглавие: |
|
|
Контролни точки е на български. _________________ asenpetrov.com |
|