Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vladisss
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:17 pm Заглавие: Новия ми личен сайт... |
|
|
Тъкмо качих демо-то и с нетърпение очаквам вашата градивна критика: www.vladisss.com
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:23 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва като цяло.
Само не разбирам защо ползваш pop-up, като можеш да си центрираш страницата в един table.
Айде успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:26 pm Заглавие: |
|
|
аватара 100х100 пиксела ако обичаш. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
4ovek kato ti gleda site shte reshi, 4e interiorniq ti design ne e tvoj .... _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladisss
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:03 pm Заглавие: Toй интериорния дизайн... |
|
|
piks написа: | 4ovek kato ti gleda site shte reshi, 4e interiorniq ti design ne e tvoj .... |
Не можах да разбера - кое не ти харесва - сайта, интериорният дизайн или и двете? :)
--------------------------
Aватара го смених... 100х100 :)))
-------------------------
Нещо се оказа, че булхостинг имат проблеми с хостинга и от време на време не ми отваря сайта - тез дни ще ги сменя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:23 pm Заглавие: |
|
|
ti nali minalata godina mi obeshta che niama veche da pravish saitove ;))))))))))))))))))))) v aliens club pomnia az, pomnia. da. ama mi dopada. ima niakoi neshta, osobeno popupa ne ti e nujen. absolutno. inache hbavu hubavu. bravo.
pozdravi _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Hackum написа: | На мен ми харесва като цяло.
Само не разбирам защо ползваш pop-up, като можеш да си центрираш страницата в един table.
Айде успех! |
e tai de
i na men tui mi e ..ama EDINSTVENATA zabelejka
:-)
mnogo e gotin saita, kakto i vsichko v nego |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladisss
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:34 pm Заглавие: |
|
|
tn1 написа: | ti nali minalata godina mi obeshta che niama veche da pravish saitove ;))))))))))))))))))))) |
Чувал съм че за неспазено обещание се черпи от 2 водки до 12 бири... Готов съм да се издължа в удобен за теб ден:)
Мерси fox ! , ама се надявах на повечко критика.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:43 pm Заглавие: |
|
|
vladisss написа: | Мерси fox ! , ама се надявах на повечко критика.. :) |
mi vtori pat go gledam i nishto ne mi drazni okoto
vsichko si e podredeno, tochno i iasno
niama nishto izlishno i tova mi haresva
po princip smiatam, che v edin site INFOto e po-vajno ot dizaina na butonite
i v sluchaia e tochno taka
perfekten ti e saita |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 5:46 pm Заглавие: |
|
|
a
sega vidiah :-)
pri tretia pogled
:-)
ne ti raboti ENGLISH v Homa
kakto vijdash moga i da sam kritichen :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Sled kato razgledah podrobno tova portfolio, ponatrupah nqkoi vpechatleniq. Spored lichnite mi razbiraniq za usability podhoda s pop-upa e kraino nepodhodiash za takuv vid site, da ne govorim che otvarianeto na oshte duzina takiva pravi site-a razhvurlian i razpokusan, a i dosaden s hiliadite si prozorci.
Za design-a na site-a nqma da kaja pochti nishto zashtoto Verdana 11 / 12 px design ne pravi. Ima ogromna razlika mejdu ELEMENTAREN i SEMPUL design btw. Ako nqkoi mi obisni sushto taka ot kakvo e inspirirana tazi snimka na pupeshite na zaden plan i kakvo obshto ima tia sus cialata ideia na site-a shte sum priznatelen.
Sushto taka osobenno mi e chudno, zashto kum neshtata v portfolioto nqma nito edin raziasnitelen text. Taka ne se razbira rabotata v kakvo se e sustoiala, design? visualization? color correction? Interesuvam se, zashtoto az po izvesni prichini znam koi e pravil interiona na MOTTO.
Kato zakliuchenie shte kaja che nito "design-a", nito content-a mi dopada. Predi da se poiaviat surditi i obideni hora, molia imaite predvid, che tova e lichno mnenie vse pak.
Btw za dve godini web design-a (a i ne samo toi) dosta sa se promenili be, a az da ne zabeleja. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Aa da, propusnah da oburna vnimanie i na ogromnia meta content v HTMLa, vnushitelno zvuchi stiga da e viarno ,)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladisss
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2003 11:04 am Заглавие: Относно МОТТО |
|
|
E това се казва добра критика! :) За доста неща ме замисли! Благодаря!
Обаче:
compound ™ написа: | Interesuvam se, zashtoto az po izvesni prichini znam koi e pravil interiona na MOTTO. |
Дизайна на МОТТО го правиха на няколко различни места, като на мен ми се наложи по желание на клиента да сглобя идеите на няколко различни проектанти в общ проект - така, че проекта е съавторски. Може би трябва да пиша, че едикоя си маса и едикойси стол и едикои си елементи на барплота, и едикои си елементи са мои? Освен това едно са скиците на една камара проектанти, а друго сглобяването на отделни фрагменти в цялостно решение и чертежите за производство. Така, че за дизайна на МOTTO - градина е трудно да се каже кой е автора - голяма мешавица в която аз трябваше да слагам ред. Освен това от цялостния проект за градината изпълниха само меката мебел и ниските маси, защото другите елементи им се сториха скъпи - може би познаваш човека който има е проектирал евтиния вариант??!.
ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ ЗАБЕЛЕЖКИ СЪМ БЛАГОДАРЕН! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sdb
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2003 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Незнам дали някои ти е казал това, но линкът в края на този текс "If a window doesn't pop up please click here" трябва да се оправи. Мисля че това ще ти свърши работа:
Цитат: |
<head>
<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
function newwin(url,name,w,h) {
pop = window.open(url,name,'width='+w+',height='+h+',left=50,top=50,personal=no,toolbar=no,menubar=no,scrollbars=no,location=no,status=no,resizable=no,directories=no');
}
// -->
</SCRIPT>
</head>
|
+
Цитат: |
If a window doesn't pop up please <a href="javascript:newwin('http://www.dibla.com/vladisss/409/home.htm','GAMES',YXZ,ZXY);">click here</a><br>
|
на мястото на YXZ и ZXY сложи размерите които искаш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 1:53 am Заглавие: |
|
|
gledam gore address bara...graphilla.com izpisano
gledam dolu <SCRIPT language=JavaScript>
pak gledam gore .....graphilla.com
pak dolu ..<SCRIPT language=JavaScript>
hm ne sym obyrkala foruma..za design neshto trqbvashe da se govori..a to..ej kak byrzo se menqt neshtata :)))))))))) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 2:06 am Заглавие: |
|
|
Pich, sus tva COPY / PASTE JS hodi da plashish fenovete na Lara Croft vuv forumite na DIR-a ,)))
Ne e zle da se poglejdat s edno oko pravilata na foruma predi da se habiat greshni simvoli vuv Windows-1251 encoding. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 7:01 am Заглавие: |
|
|
home page-a i photography sa priyatni colorwise i kato design vuobste mi dopadat -osobeno purvata -ne e nuzno da ima spezialna simvolika spored men-kvo represent-va li pupeshite -nema zna4eni-tvoiya photografiya-4ast ot portfolioto ti e - stoi dobre-tva e polozenieto-drugite pages mi stoyat postno meko kazano |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miracle_bg
|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2003 7:21 pm Заглавие: malko kriti4ka |
|
|
principno mi haresva kato iz4istenost
samo ne razbrah za6to si gi natriaskal teia linkove kato pics..pri polojenie 4e si e 4isto font verdana i moje da si gi sloji6 kato 4ist text s edin dobur css :) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 7:04 am Заглавие: |
|
|
Basi kvo go siadohte choveka...
Stranno zvuchi ama ima 2 izlishni neshta (ma mozhe i az da ne razbiram)
Kvo da go ... e "design 409" i "portfolio 1.04"
Popupa drazni a i ne sam siguren dali edin kup programi ne go zabraniavat.
Ima vizualna kultura v sita ti, verno ne znam zashto si izbral tozi elementaren shrift da go bake-nesh na kartinki butoni, ma v kraina smetka nali se govori za web design a ne za nai optimiziran site.
To za sichko si ima vreme.
Rabotite sa neloshi vatre no neznam shto taka se kusat stilovo edna ot druga, iavno si gi prail v razlichno nastroenie. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2003 2:28 am Заглавие: |
|
|
na men ne mi haresva, pravite linii koito se biqt dolu s 4istiq cvqt tova adski me izdrazni o6te v pyrvata stranica, mnogo sivo i 4estno da si priznaq za da ne povtarqm napylno sym syglasna s "compound ™" _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|