Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2011 12:11 am Заглавие: Grozen Entertainment`s App Store e факт! |
|
|
Grozen Entertainment`s App Store
“БЯС. Проявление“ - Български комикс роман в два тома. 64 страници. Автори са Сибила и Иван Коритареви. Саундтракът е от Yoko.
Четириезично издание, което можете да дръпнете както по отделно, така и на всичките езици: на Български, Английски, Френски и Немски
ВИДЕО
ARTBOOK BULGARIA - Уникална колекционерска поредица от 5 артсборника, съдържащи общо 1000 страници, пълни с арт от 50 от най-добрите, съвременни, български илюстратори, аниматори и концепт дизайнери.
ВИДЕО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2011 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Браво и успех :)
Една важна, според мен, забележка - щеше да е добре да оставите някакъв безплатен тийзър, който да дава представа за формата и съдържанието на нещата вътре. Платените списания като National Geographic имат, примерно, един безплатен брой, просто за да знаеш какво купуваш. Просто 15 евра по една мъничка корица - айде, аз знам за какво става въпрос, но колегите добре го отбелязаха. Та някакво превю с по един-два скрийна от отделните неща в магазина и ще заспи.
И отново - успех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 3:53 pm Заглавие: |
|
|
йъп, това сме го планирали от много време и до няколко дни ще е факт. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Да, поздравления!
Само нещо което ми направи впечатление: Тъмб-вете на кориците седят леко блър-нати /в сравнение например с тези от Dark Horse app-a/. Това на iPad 2. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|