Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2012 6:06 pm Заглавие: разкажете ми за Панаир на детската книга в Болоня, моля |
|
|
Ако сте ходили лично, моля ви да разкажете :) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2012 12:26 am Заглавие: |
|
|
Гигантско е. Красиво, много и невероятни книги, млади ентусиазирани хора с папки от цяла Европа и света, издатели които се са там за да се срещат с тях и говорят за работа и за да правят сделки, срещи с известни илюстратори. Красива Болоня като из картина на Де Кирико. Венеция и Флоренция на никво време път от там. Изчерпателен бях като гледам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2012 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Колегите се метнаха миналата година - накратко, струва си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2012 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Откъде знаеш какво е имала впредвид? :-l
отсядаш където искаш. От Фиере не са ни предлагали настаняване. Аз бях в хотел в Касалекио. Други бяха на други места.
И да, не е лошо да се направят предварителни срещи. Може и на панаира, но още първия ден. След това всичко е запълнено, като графици, _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2012 8:35 pm Заглавие: |
|
|
И ако някой все пак се интересува, в Италия е горе-долу скъпо. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2012 2:06 am Заглавие: |
|
|
ти па, не се стряскай, не съм докачлив, просто се учудих за миг на ясновидските ти способности. кой да предположи че планирате женско партей в Болоня. Да не забравите музея на Джорджо Моранди. От най-готиния площад в една сградичка, която се оказва голяма сградичка, по един стълби и воала. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2012 12:25 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми звучи супер интересено панаира и ще отида тази година! Даже си взех билет за панаира и самолета :) Кажете моля за предварителние уговорки, как стават - трябва да видя кои издатели ще участват и да им пиша ли? Първия ден от панаира го изпускам защото полетът е късно на 19... аз мислех просто да разпечатя книжката си дигитално на английски, френски и италиански и да я раздавам на издателите, които ми се сторят интересни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2012 12:24 am Заглавие: |
|
|
Bio - то още нищо не е сигурно в нашите планове (иначе бяха по-скоро семейни:)))
Но май Сибила няма да идват все пак...
Ще имам предвид предложението ти за Джорджо Моранди, защото нищичко не знам за мястото така или иначе!
Ivancho7 - ние се мотаем и билети още не сме си взели.
За предварителните уговорки - и аз не знам. Попрегледах от каталозите, които (хъммм) една позната беше донесла и извадих малко контакти от издатели и им писах (тези дни). За сега имам само 2 отговора и не са особено по същество. Явно ще видим първия ден там на място да се опитаме да направим нещо по въпроса, но ще сме и с малко дете, та купона ще е пълен :) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 1:43 pm Заглавие: |
|
|
На сайта има контактите на всички участници, почнах и аз да пиша на по-интересните. Е, ако няма реакция направо на място и аз ще видя...
Май, не дават с деца да се влиза на панаира, така четох. Пиши като си вземете билети, може да пътуваме заедно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Ivancho7 написа: | На сайта има контактите на всички участници, почнах и аз да пиша на по-интересните. Е, ако няма реакция направо на място и аз ще видя...
Май, не дават с деца да се влиза на панаира, така четох. Пиши като си вземете билети, може да пътуваме заедно... |
хаха, що за панаир на детската книга е, ако не се пускат деца?!? _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Да звучи станно, но така пише на сайта им.
Цитат: | Admission to the Bologna Children's Book Fair is strictly reserved for the trade.
Strictly NO children or under 18's (no nursery service provided). |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2012 10:09 am Заглавие: |
|
|
Супергрубо звучи така, както е написано. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2012 5:56 pm Заглавие: |
|
|
хахаха, ужас. тотално ме изгубиха за “каузата им“. ама наистина - как може? това е един от най-популярните фестивали на детската книга, а не пускат дечица??!
уеуе.. а какво ли ги е довело до там? сигурно са пускали първите 1-2 години и винаги е имало погром след малките хора, които пипат ли пипат с мазните им, мърляви пръстчета.. :) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2012 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Чакайте малко, това е панаир на детската книга, не фестивал.
Място, където издателствата търсят автори и илюстратори и обратното.
Няма нищо общо с детски панаир или развлекателен център - много добре са го написали на сайта, strictly trade.
Това, че тук казваме панаир на всичко с блъскащи колички - друг въпрос :)
Бизнес е там, опашките с хора с папки с рисунки пред издателствата се точат и точат, хората пари правят :)[/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2012 1:37 pm Заглавие: |
|
|
и какво му е чудното или странното... това е изложение, не Мак Доналдс... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2012 2:34 pm Заглавие: |
|
|
И аз не разбирам по този начин изложенията. Като изложението съдържа в името си 'детски' не означава, че е за даца. Това е пазар и там има продавачи и куповачи, сключват се сделки и други съпътстващи мероприятия, като напиване и всякакъв друг тип социални контакти и обмен, за които децата са все още малки. :))) За другото има Дисниленд... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|